Wpis z mikrobloga

Śmiech mnie bierze na to wszystko gdy widzę takiego kmiotka jak @TheNightManager bredzącego coś o czyimś wątpliwym poziomie moralności, bo mówimy o incelu, który do obcej sobie kobiety (Marzeny) pisał, że jest kibelkiem, do którego naleje domestosu i będzie przepychał; odgrażał się wysokością swoich dochodów na czysto (xD) I namierzeniem Marzeny i Kłabonafide w systemach swojej firmy (managerek ma możliwości, narzędzia i wysoką skuteczność); kazał jej również szykować wazelinę na swój przyjazd, co wiele zresztą mówi o jego atrakcyjności.

I nie ma znaczenia jaką Mariola jest osobą, że przynajmniej częściowo żyła w ramach działalności swojego męża z dręczenia dziecka w ciele 120 kg chłopa, bo w relacji z tym gościem nie zrobiła nic co by uzasadniało kierowanie takich sformułowań.

Incel naczytał się porad redpillowców, że z kobietą trzeba krótko i chamsko, został przez Marzenkę zaorany i chciał się wyżyć, bo słyszał na tagu, że Mariola już zaraz, za chwilę, za minutkę Sławka (rzekomego w jego przekonaniu kukolda) zostawi więc jest okazja.

Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę managerku, że jesteś teraz niżej w hierarchii od takiego właśnie Slawusia, bo on nie tylko widział zdjęcia, o które (desperacko) błagałeś, a i pewnie większą kulturę osobistą potrafił zachować w jej uwodzeniu.

#kononowicz #patostreamy
JK74 - Śmiech mnie bierze na to wszystko gdy widzę takiego kmiotka jak @TheNightManag...

źródło: IMG-20260302-WA0007

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JK74: dziękuję za grzanie kolejny raz mojego PW z Marzenką. Nie dość, że kolejny raz udowadniasz, że dla wojowania z wykopkami pójdziecie zlizać nawet najwiekszym wrogom olusia, to jeszcze wtrącasz sobie całej chodnikowej ekipie narrację, że krytykuję waszego guru, bo dostaję bliki od nowaka xD

I tak nawiasem, czy ty przypadkiem w rozmowie z rafałkiem nie dałeś przyzwolenia, a nawet i nie zachęcałeś do jazdy z "dyskotekowym wycieruchem"? ( ͡
  • Odpowiedz
@JK74: Jedno mnie zastanawia dlaczego te konta okołolateksowe tylko z nią piszą i tylko im odpisuje. Już były screeny gdzie to się z jednym magnatem diamentowym kłócili a wyszło jak wyszło
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@TheNightManager: 1. Tak, ja od każdego przyjmę informacje o osobnikach Twojego pokroju. Nawet jakby sam Sławula podesłał.
2. Nie wiem co masz z tym lizaniem, pewnie to jakaś trauma, z powodu której musisz teraz stosować wazelinę.
3. Nie, nigdy nie posądzałem Cię o jakieś bliczki. Jesteś po nadętym prostaczkiem zgrywającym tutaj intelektualistę i to jest Twój bliczek. Na otrzymywanie przekazów pieniężnych jesteś po prostu zbyt miałki xD
4. Tak, tak
  • Odpowiedz
@JK74: Było chyba na początku gdzieś lub w pierwszej połowie tej konwersacji - Mariolka go wyśmiała, że wkleja na profilowe jakieś stockowe zdjęcia faceta, jakim pewnie chciałby być jeśli chodzi o wygląd. Też chyba jakieś aluzje do nicku były, bo przecież i nick, i to stockowe zdjęcie same w sobie świadczą, że to jakaś zakompleksiona froterka. Zniszczyła go, nigdy już nie był po tej konwersacji tym samym "Managerem".🐐
  • Odpowiedz
@JK74: Poziom nietypowosci poza skalą. Ale Marzenka też nietypowa że takie wulgarne rozmowy ciągnie dalej zamiast od razu blokować zwyroli.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@PZt37: kręci ją to, co nie dziwi biorąc pod uwagę, że nie ma w domu dyskutanta tak nią zainteresowanego :(
  • Odpowiedz