Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

cheture +11
ciekawe jak dziś wyglądaliście w koszulach, pewnie eleganccy przystojni kawalerowie z was

I nie ma znaczenia jaką Mariola jest osobą, że przynajmniej częściowo żyła w ramach działalności swojego męża z dręczenia dziecka w ciele 120 kg chłopa, bo w relacji z tym gościem nie zrobiła nic co by uzasadniało kierowanie takich sformułowań.
Incel naczytał się porad redpillowców, że z kobietą trzeba krótko i chamsko, został przez Marzenkę zaorany i chciał się wyżyć, bo słyszał na tagu, że Mariola już zaraz, za chwilę, za minutkę Sławka (rzekomego w jego przekonaniu kukolda) zostawi więc jest okazja.
Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę managerku, że jesteś teraz niżej w hierarchii od takiego właśnie Slawusia, bo on nie tylko widział zdjęcia, o które (desperacko) błagałeś, a i pewnie większą kulturę osobistą potrafił zachować w jej uwodzeniu.
#kononowicz #patostreamy
źródło: IMG-20260302-WA0007
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
I tak nawiasem, czy ty przypadkiem w rozmowie z rafałkiem nie dałeś przyzwolenia, a nawet i nie zachęcałeś do jazdy z "dyskotekowym wycieruchem"? ( ͡
źródło: DOMESTOS-Przedluzona-Moc-Pine-Fresh-1000-ml-front-new
Pobierz@JK74: HYDRAULIKAAAAAA!!!!! HYDRAULIKAAAAA ZE SPRĘŻYNĄĄĄĄĄĄĄ!!!!
2. Nie wiem co masz z tym lizaniem, pewnie to jakaś trauma, z powodu której musisz teraz stosować wazelinę.
3. Nie, nigdy nie posądzałem Cię o jakieś bliczki. Jesteś po nadętym prostaczkiem zgrywającym tutaj intelektualistę i to jest Twój bliczek. Na otrzymywanie przekazów pieniężnych jesteś po prostu zbyt miałki xD
4. Tak, tak