Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +50
Mireczki co się dzisiaj odwaliło to ja nawet nie
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
źródło: 1000015867
Pobierz

Ja już sam nie wiem. Na pewno chcę pograć Assasynem, najpierw pconc, a później sam już nie wiem bo Dżi dżi dżi wzięło sobie chyba za punkt honoru codziennie zmieniać coś z poisonem i będzie grana albo Mamba albo Winter orb pod poison albo Trikster miner od fearlessdumbo bo coś tam chłopak gotuje
Pewnie i tak zmienię zdanie w godzinę przed startem ligi i zagram flicker strike xD
#pathofexile
Jest sporo poradników do levelingu po polsku i po angielsku. Ja na początku robiłem krok po kroku to co oni pokazują i jakoś poszło
Zaraz się posypią poradniki przed startem ligi więc daj jej jeszcze szansę
@Kiedys_Mialem_Fejm: Ja wlasnie biore od fearlessa
https://www.youtube.com/watch?v=YkLlsJJlR4g
@Erlade: Podaj PoBa :D
@Cenwargh: Grałem tym na 3.27 jako drugi build i kosiłem wszystko aż miło. Teraz coś nowego wymyślił, więc się chyba znowu sobie swapnę, żeby tym wbijać czeleny
@Cenwargh Zrobisz tym buildem każdy content bo chyba nic w nim nie było zmieniane oprócz jednego runegrafta na chain.
jakimś holy buildem bym pograł