Aktywne Wpisy
aspk +130
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

FisioX +88

XD
źródło: IMG_2376
Pobierz@Antybristler: XD dawaj jakieś historie z nim
@inrzynier: no ogólnie mieszkałem wtedy na fajnej lokacji z 3-osobowymi domkami. Wcześniej żyłem tam z fajną parą, ale jak się wyprowadzili to dostałem parę patusów. No ten chłop i jego baba (dużo od niego starsza, uciekła niby od męża-alkoholika z którym miała syna).
Jego pierwsze słowa po wejściu do pokoju: "więcej miejsca w celi miałem" xD. Nie oceniam, ale szkoda, że agencja
źródło: xcDTpIi
PobierzPrzykład z mojego przypadku jak pojechałem w te lato na jabłka do Włoch. 3 tyg pracy. Zabrałem trochę jedzenia typu kiełbasy, ser, kasza. No około 100-150zł łącznie (więcej nie zmieściło mi się do walizki). Na miejscu pod koniec dokupiłem jakieś kiełbaski, ser, jajka. Wyszło drugie
@Antybristler: współczuję, że musiałeś tego słuchać, ale śmieszy mnie to strasznie XD łobuz kocha najmocniej
- pożycz 120 euro ziomm
- nie
- ale nie masz, czy o co chodzi?
- mam i to znacznie więcej
- no
źródło: maxresdefault
Pobierz@SaintWykopek: ja po latach instynktownie wiem kto ze znajomych jest SOLIDNĄ FIRMĄ - co ciekawe taka osoba bardzo rzadko prosi o pieniądze, prawie nigdy a jak się dowiesz że jej brakuje i chcesz jej pomóc to się wykręca i kombinuje inaczej bo ma swój HONOR i nie chce naciągać ani pokazywać słabości
a są szuje co tylko czekają
Komentarz usunięty przez autora
jako kto pracujesz jesli moge spytac?
@Antybristler masakra z tym gosciem XD ale fajna historia w sumie do poczytania
ja tez znalem troche tych patusow, tych "pozycz" jeden sie mnie uczepil, siedzial tygodniami wrocil do PL bo go wyrzucila agencja to prawie nic nie mial odlozone tylko do mnie ciagle wypisywal "pozycz" XD zalosne typy
Z drugiej strony, większość osób jaką poznałem będąc tam na wakacjach dorobić na studiach to j----a patologia, która wyjechała zachlać, zaćpać i czasem do roboty pójść
My w tym czasie z żoną żyliśmy oboje tylko z jej pensji (moją ze zdalnej pracy w całości odkładaliśmy), zero dodatkowych lekcji, w weekendy podróżowaliśmy
Nie obstawiałem tego jako kierunek pracy sezonowej