Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@japycz

@Famine: Ale mnóstwo gowien załapał się teraz na „krajowe”

Aż tak się nie interesuję bo ja widziałem tylko jakiś artykuł gdzie te organizacje wprost stwierdziły że za rządów PiS było łatwiej bo miały hajs z zachodu xD
  • Odpowiedz
@Sonny86: Cóż więcej można tutaj napisać, typowa lewica. Trochę pokrzyczały poblokowały mniejsze większe miejscowości utrudniając zwykłym ludziom codzienne funkcjonowanie, ale nic z tego totalnie nie wynikało jest chyba nawet jeszcze gorzej tak naprawdę ( ͡º ͜ʖ͡º) Dawno temu już poruszałem tę kwestie, ale wtedy za każdym razem przychodził jakiś biało rycerz lub feministka twierdząc, że jest inaczej próbując zawracać kijem rzekę.
  • Odpowiedz
@Sonny86: Ogólnie ten mem to kłamstwo do podniecania się dla prawicowych chłopaczków, ale tylko tych którym się nawet nie zechce zweryfikować info nawet jeśli zajmie to 5 sekund, a o aborcji mają pojęcie takie jak ksiądz wikary (czyli tak z 95% przedstawicieli).

Sytuacja prawna na dzień dzisiejszy jest taka, że można abortować jeśli zagraża zdrowiu matki. Wtym psychicznemu :) I nikt lekarzowi za coś takiego nie będzie robił ścieżki zdrowia
  • Odpowiedz
nic z tego totalnie nie wynikało

@Cztero0404: wynikła jedna rzecz - PiS nie wygrał ostatnich wyborów. To właśnie dzięki aborcji spadło im poparcie, którego już nigdy nie odzyskali
  • Odpowiedz
wynikła jedna rzecz - PiS nie wygrał ostatnich wyborów. To właśnie dzięki aborcji spadło im poparcie, którego już nigdy nie odzyskali

@Ogau: Na przegrana PiS akurat znacznie więcej rzeczy się złożyło
  • Odpowiedz
@Cztero0404: oczywiście, ale to był najważniejszy czynnik. Wystarczy spojrzeć na wykresy poparcia w sondażach. W momencie gdy zależy się protesty widać kilkuprocentowy spadek i po nim poparcie już nigdy nie wraca do wcześniejszego poziomu
  • Odpowiedz
oczywiście, ale to był najważniejszy czynnik.

@Ogau: Nie, to był czynnik jeden z wielu. PiS rządził Polską od 2015 roku w między czasie jeszcze miałeś inflację, covid i kilka innych rzeczy które się nagromadziły.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: i żadna z wymienionych rzeczy nie wpłynęła w takim stopniu na poparcie PiSu, jak zakaz aborcji ¯\(ツ)/¯

EOT, bo nie mam zamiaru ci udowadniać, że czarne jest czarne
  • Odpowiedz
@Sonny86: najważniejsze, że posłanki lewicy mogły przyspawać się do swoich stołków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Gjbgghbhhjj:

Sytuacja prawna na dzień dzisiejszy jest taka, że można abortować jeśli zagraża zdrowiu matki

wow, czyli jest dokładnie tak jak za pisiorów xD. Reszta to jakiś bełkot, który musiałeś z siebie wyrzucić, aby sobie ulżyć
  • Odpowiedz