Aktywne Wpisy

DziobakPepe +82
źródło: piękna polka
Pobierz
Codon +84
#gielda proszę bardzo, chcieliście to wrzucam update portfela po lekko ponad 3 miesiącach od ostatniego screena. Jeśli macie jakieś pytania, zapraszam do komentarzy.
źródło: 1000011061
Pobierz

Najlepsze jest to że te organizacje straciły finansowanie zagraniczne bo przecież rząd się zmienił xD
Aż tak się nie interesuję bo ja widziałem tylko jakiś artykuł gdzie te organizacje wprost stwierdziły że za rządów PiS było łatwiej bo miały hajs z zachodu xD
Pokłócę się z memem -
źródło: 17375
PobierzSytuacja prawna na dzień dzisiejszy jest taka, że można abortować jeśli zagraża zdrowiu matki. Wtym psychicznemu :) I nikt lekarzowi za coś takiego nie będzie robił ścieżki zdrowia
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cztero0404: to zapytaj się swoich panów czy nic z tego nie wyniknęło xD
@slapdash: Jakich panów, o czym ty bredzisz?
@trele12: Przestań, absolutnie nigdzie tak nie napisałem.
Sytuacja z aborcją jest gorsza niż za czasów PIS ( ͡º ͜ʖ͡º)
Info z pierwszej ręki.
@Cztero0404: wynikła jedna rzecz - PiS nie wygrał ostatnich wyborów. To właśnie dzięki aborcji spadło im poparcie, którego już nigdy nie odzyskali
@Ogau: Na przegrana PiS akurat znacznie więcej rzeczy się złożyło
@Ogau: Nie, to był czynnik jeden z wielu. PiS rządził Polską od 2015 roku w między czasie jeszcze miałeś inflację, covid i kilka innych rzeczy które się nagromadziły.
EOT, bo nie mam zamiaru ci udowadniać, że czarne jest czarne
A racja żadne. xD Zaś szury najchętniej widziały by dokręcanie śruby, zakazy rozwodów itp. Na pewno świetna alternatywa !
@Gjbgghbhhjj:
wow, czyli jest dokładnie tak jak za pisiorów xD. Reszta to jakiś bełkot, który musiałeś z siebie wyrzucić, aby sobie ulżyć