Wpis z mikrobloga

Ktoś się zastanawiał jak wyglądałaby wojna NATO z ruskimi? Własnie tak.

Po 10 minutach nie byłoby kremla, bunkrów putina, samego putina i jego szczeniąt
Po 20 minutach millczałby Miedwiediew, Ławrow, Dugin, Wołodin, Naryszkin i reszta nieznaczącej szarańczy.

W odpowiedzi ruscy trafiliby zapewne w jakiś estoński blok albo stajnię na podlasiu. Tyle. Taki jest przeskok między zachodem, a wschodem.

• 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ktoś się zastanawiał jak wyglądałaby wojna NATO z ruskimi? Własnie tak.

@Grzesiok: modulo b--ń atomowa, niestety. To case wynalazku pana Colta - co z tego, że pokrzywiony i chuderlawy typ dostałby srogie bęcki w szlachetnym mordobiciu, skoro również trzyma w ręku rewolwer?
  • Odpowiedz
  • 8
@Qullion: Połowa spadłaby na białoruś a reszta z całą mocą uderzyłaby w królewiec

Tu nie chodzi o bajki o atomie. Tu chodzi o to, że konwencjonalnym atakiem ruscy zostaliby zmiażdżeni tak jak iran i nawet nie byliby w stanie się obronić
  • Odpowiedz
@Grzesiok: jest drobny problem który jest bardzo widoczny. Otóż władze UE to banda tchórzy. Do tego mają bezpieczeństwo zapewnione przez sporą strefę zgniotu o nazwie Polska. Mendy nie kiwną palcem żeby kremlowi włos spad z łba.
  • Odpowiedz
Tu nie chodzi o bajki o atomie. Tu chodzi o to, że konwencjonalnym atakiem ruscy zostaliby

@Grzesiok: Atom to nie bajki. Jest.
Fantazjowanie o sytuacjach, które nigdy nie nastąpią, jest niepoważne.
  • Odpowiedz
  • 0
@Bonzolog11: ja też mogę powiedzieć, że mam b---ę atomową. Ale czy działa, to sam nie jestem pewny, no i czy ją faktycznie mam też nie wiem. Raczej nie chyba.
  • Odpowiedz
  • 5
@Grzesiok:

@Kj5s6f2dk7s54o: Ta sama b--ń atomowa co T14 armaty, Su57 i inne zabawki. Poza tym nie byłoby komu wydać rozkazu. Zanim by się zorientowali wyglądaliby jak nogi córki Dugina

Ja rozumiem że żyjemy chwilowo waleniem konia do tego że USA ustawia do pionu g---o państwa ale teraz to już mocno płyniesz negując wartość atomu kacapów.
  • Odpowiedz
@Grzesiok:

Wystarczy, że choć jedna głowica jądrowa spadłaby gdziekolwiek na Zachodzie - i właśnie dlatego nigdy nie dojdzie do interwencji lądowej w Rosji.
  • Odpowiedz