Aktywne Wpisy

jmuhha +9
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +60
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

Z jednej strony reżim zły, z drugiej - innego nie znają, a rakiety latają nad głowami. Ciężko im się ostatecznie i tak po ludzku dziwić. Oby nowa władza pozwoliła im lepiej żyć.
#wojna #iran #izrael #usa #protest
źródło: IMG_6360
Pobierz@MateMizu: Iran nigdy ich nie zaatakował, po prostu im się nie podoba, że otwarcie wspierają Palestynę, Izrael wielokrotnie czy to atakował Iran, czy Liban, czy Syrię pod pretekstem pomagania Hamasowi. To Iran zresztą, w przeciwieństwie do Izraela, wpuścił do siebie obserwatorów i pokazał swój program atomowy ludziom z IAEA.