Wpis z mikrobloga

#iran Nie ma różnicy kto pierwszy zaczął. Muzułmanie zawsze dostają w------l od Żydów. Więc jakby Iran zaczął a Izrael zrobił im z d--y jesień średniowiecza to ludzie by płakali nad islamistami tak jak nad gazą i nikt nie pamięta że to Hamas zaczął. Więc dobrze że Żydzi i Amerykanie robią porządek z reżimem w Iranie.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@timeofthe: Iran finansował i wspierał terrorystów na całym świecie, ale i tak znajdą się ludzie którzy będą go wspierać bo nakręcili sie nawzajem żeby nienawidzić izraela. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@Kj5s6f2dk7s54o: w Iraku jest lepiej niż za sadama... Jak isis rozwijało skrzydła na początku swojej drogi to nie w Iraku tylko w autorytarnej Syrii. To tak a propos "stabilności" za dyktatorów.
  • Odpowiedz
1. Jedni warci drugich.
2. O ile Hamasu czy ajatollahów nie ma co żałować to ubolewanie nad tym co robią ruscy a przymykanie oko na to jak z cywilami obchodzą się chrzczeni scyzorykiem zakrawa na srogą hipokryzje.
  • Odpowiedz
akręcili sie nawzajem żeby nienawidzić izraela.

@Selina_: popatrz na moje poprzednie posty - przecież ja wręcz kochałem izrael. Przeszło mi po tym jak zobaczyłem co agent mosadu epstein odwalał na swojej wyspie.
  • Odpowiedz
to jest taka niepowtarzalna szansa - wymiana ciosów nuklearnych między iranem a izraelem byłaby dla świata wybawieniem. Zniknęliby islamscy oraz izraelscy radykałowie. świat od razu stałby się piękniejszy
  • Odpowiedz