Aktywne Wpisy

pamareum +171
Czynsz w SM Bródno za mieszkanie 82m2 wzrósł o 475 zł i wynosi teraz 2475 zł
#warszawa #nieruchomosci
#warszawa #nieruchomosci
źródło: IMG_4641
Pobierz
CopyM +416
Jest jeden ważny morał z tej całej awantury w Bystrzycy i tego, że Borys wrócił po b--ń i dopiero wyszedł na 2 spacer.
Należy nosić ze sobą b--ń zawsze, by już za pierwszym razem rozwalać takich śmieci, wtedy jest mniej problemów i troskliwe misie mniej płaczą o chlip chlip świętej pamięci koleszkuf.
#polskieprawo
#bystrzycaklodzka
#policja
Należy nosić ze sobą b--ń zawsze, by już za pierwszym razem rozwalać takich śmieci, wtedy jest mniej problemów i troskliwe misie mniej płaczą o chlip chlip świętej pamięci koleszkuf.
#polskieprawo
#bystrzycaklodzka
#policja

#kadlub
źródło: IMG_20200901_130621 (1)
Pobierz@blasuu: Ciekawe co teraz sobie ten gościu mysli, że to przez niego doszło do tragedii. Bo byc może jakby sie nie zachowywal jak troglodyta to moze by nic nie zrobil tamtem. Ale skoro tak robil i jest glupi, to pewnie nie jest zbytnio emaptyczny i sie nie przejmuje.
Ciekawi mnie tylko
@BezNickuOk: bo powodem morderstwa nie było tylko to popychanie. Tam było nierówno pod sufitem i to ostro, a popychanie było tylko jednym z wielu powodów.
@pwone: powodów było mnóstwo. Ja usłyszałem o tym mordzie zanim wszedłem rano na wykop, ale było to zdanie typu "jakiś typ zaciukał siekierą". Od razu pomyślałem o Mirku, nawet nie wiedziałem że typ jest młody XD
Jak całe życie słyszysz, że masz m0rdę, że nic nie znaczysz, że