Wpis z mikrobloga

8 983 + 29 = 9 012

Witam na pierwszej przejażdżce w tym roku, żyję. Chociaż niektórzy mogli stwierdzić, że po ostatniej, zeszłorocznej porażce to ja się nie nadaję, to ja na przekór będę rowerować tak jak mi się podoba i sprawie mi przyjemność ¯(ツ)
Zimą próbowałem wzniecić moją kondycję spacerami, ale to na nic - moje nogi są słabe jak zapałki. Kondycyjnie dałem radę, ale mocy nie było już pod koniec (°° Jednak mam nadzieję, że przejeżdżę nieco więcej niż w zeszłym roku, ale powoli, małymi kroczkami, trzeba wzbudzić w sobie więcej wytrzymałości.
Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnej niedzieli (mnie wzywają do pracy, a niech to ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

#rowerowyrownik #szosa #bory #borytucholskie #rower #podroze

Skrypt | Statystyki
TheDzemo - 8 983 + 29 = 9 012

Witam na pierwszej przejażdżce w tym roku, żyję. Choci...

źródło: 48761f81-0a49-4322-8ba4-6a2a992f1b76

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheDzemo: skoro tylko rower to polecam trening interwałowy. Nie jakiś szalony, tylko na początek spróbuj wpleść w swoją jazdę jeden lub dwa segmenty, gdzie przez 3-5 minut jedziesz trochę szybciej, niż zwykle jeździsz. Np. +2-3 km/h i spróbować utrzymać to. Odpoczynek, a na koniec jeśli masz siły to sprint na 100 m ile fabryka dała. W ten sposób dasz bodziec mięśniom do rozwoju.
  • Odpowiedz