Wpis z mikrobloga

#samochodoza #konfitura #polskiedrogi

Jeżeli jesteście ciekawi jaki jest stan na MARZEC zaparkowanych na przejściu samochodów przy ul. Rakietników, których straż miejska nie holuje, bo się boi, to spieszę z odpowiedzią: bez zmian. Natomiast od strony formalnej możemy się dodatkowo dowiedzieć, że była tu policja, która również nie zamierza nic z tym zrobić. Kartka za wycieraczką to maksimum możliwości służb porządkowych w takiej sytuacji.

Poprzedni wpis: https://wykop.pl/wpis/85145123/konfitura-samochodoza-polskiedrogi-wytlumacze-dzis

adrninistrator - #samochodoza #konfitura #polskiedrogi 

Jeżeli jesteście ciekawi jak...

źródło: Screenshot_20260301_094248_Facebook

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Katiee: za parkowanie na pasach samochód powinnien zostać niezwłocznie odholowany. Jeżeli ktoś zaparkuje na środku skrzyżowania to też można muw ustawić karteczkę za szybę, albo założyć blokadę na kolo i fajrant?
  • Odpowiedz
@adrninistrator siostrzeniec mojej dziewczyny zginął na pasach, takie ustawienie aut jest obrzydliwe, a to że służby ich nie odholowują jeszcze obrzydliwsze.

Takie ustawienie sprawia, że bardzo łatwo pieszy może oberwać bo kierowca go nie zauważy.
  • Odpowiedz
@adrninistrator: ja nie mówie co ma być, tylko czy ? Jeżeli służby nie zdecydowały się na odholowanie auta, to chyba tylko raz mogą za to samo dać mandat dopóki auto nie było stamtąd ruszane. Tak przynajmniej kiedyś mi mówił strażnik miejski chociaż dotyczyło sie to samego parkowania na zakazie nie utrudniającym nikomu ruchu.
  • Odpowiedz