Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +37
Mireczki co się dzisiaj odwaliło to ja nawet nie
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
źródło: 1000015867
Pobierz
wiktor-wkpl +22
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przypominam, że Polska jest jedynym krajem na świecie, który ma jednocześnie kiepskie relacje z Iranem i Izraelem.
Polskie przydupasy z rzadu wydali zbrodniarzowi wojennemu "list zelazny" W ktorym zapewnili ze maja we dupie miedzynarodowy trybunal karny. I mimo tego ze ten zbrodniarz mial nakaz aresztowania to do polski mogl se przyleciec bo polska ma w dupie prawo byle mu zrobic laske.
No relacje są tak świetne, że Izrael w zamian serwuje nam politykę historyczną nastawianą na obwinianie nas za antysemityzm. Poza tym Izrael cały czas buduje międzynarodowe poparcie, aby rozstrzygnąć na swoją stronę kwestię mienia bezspadkowego. Generalnie w sferze dyplomacji Żydzi plują na nas.
@gorzki99
A no fakt, można powiedzieć że są takie pół na pół. polski rząd myśli że są dobre, ale izraelski uważa za złe.