Wpis z mikrobloga

@michalxd21: Ja myślę, że ta odwaga Luki, nie mylić z Łukaszem z dawnych czasów, sprawia, że w rodzinnym mieście na derbach z Radzyniem Podlaskim w następnym sezonie powinna być przyśpiewka: Niepokonane miasto/Nieustraszony klub/Luka Te to nasz wódź!!!
  • Odpowiedz
@michalxd21: Inaczej. Znam typa co go zna. Tylko wiesz co innego jak ktoś miał lat 13 i przejawem bogactwa tak to nazwijmy były buty Puma za 149,99 PLN z sklepu firmowego, a co innego jak ktoś jak on ma lat 33 i ma Prosiaka, RANGE ROVER, dom za 2,5 mln PLN na luzie i lata po jakąś torebeczkę swojej miss Wąchocka aż do Paryża. Typ co go zna uważał, że
Sylwiusz_89 - @michalxd21: Inaczej. Znam typa co go zna. Tylko wiesz co innego jak kt...
  • Odpowiedz
Tylko podobne zdanie słyszałem od bliskiego kolegi niejakiego Kamila En. To pewnie wiesz, że już u tej Zuzi nikt nigdy nie powiedział wiadomo gdzie dobrze, a ta baba z dużymi B---S co mogłaby dorobić jako diva za 200 PLN/h maksymalnie, tu Lolenson1888 doceni żart, przekoloryzowała los biednej Zuzi PS Choć pewnie to wiesz, że Zuzia u Dimy Jot trenowała i była w kadrze Polski U-15? Mogła grać w tą piłkę, to dzisiaj
first - >Tylko podobne zdanie słyszałem od bliskiego kolegi niejakiego Kamila En. To ...
  • Odpowiedz
@first: Wróciłeś. Witaj! To tytułem startu, a co do Z.M. kiedyś teraz jakoś inaczej, bo personalia zmieniła, to ludzie co ją znali twierdzili, że jej IQ jest wysokie. https://p7bp.pl/sp5old/archiwum08/dypdz_ms7.htm Tu masz między innymi ją w stroju bramkarskim. Wpiszesz piłka nożna Z.M. jest takie sprzed 2-3 lat przed zbrodnią. Jeździła na kadrę Polski U-15.Gabarytowo pasowała na bramkę. Wiadomo pewnie coś w widły puszczałaby, ale umówmy się, że mało kobiet kopie z
  • Odpowiedz
że jej IQ jest wysokie.

@Sylwiusz_89: No w tym wywiadzie, przytacza Tom Tomsk, nie twierdzę, że to jakiś wyczyn galaktyczny, ale świadczy jednak o tym, że mogła być dobrą słuchaczką i zapamiętała dokladnie, gdzie grał jej trener, bo 99% kobiet w Polsce nie wie co to za klub, w tym 95% pilkarek ponizej 18 roku życia pewnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ciekawe czy Seba Szymański sie z nia spiknął? Wiem, ze
first - > że jej IQ jest wysokie.

@Sylwiusz_89: No w tym wywiadzie, przytacza Tom To...
  • Odpowiedz
@first: Tom Tomsk 99,95 % kobiet w Polsce nie wie. Te 0,05 % to zakładam jakieś miłośniczki TV SHOW typu VB czy 1z10, gdzie w VB w dawnych czasach mogłyby być drużyny rosyjskie i np. opcja za najwyższą stawkę, jak nazywa się z klub z miasta Tomsk z przeszłością w najwyższej klasie rozgrywkowej, a za najniższą: ten rosyjski klub łączą osoby VAGNER LOVE i Dawida Janczyka? Ogólnie tutaj ciężko wejść
  • Odpowiedz
https://p7bp.pl/sp5old/archiwum08/dypdz_ms7.htm Tu masz między innymi ją w stroju bramkarskim.

@Sylwiusz_89: a tu na mój gust ona jest z 10, a nie w stroju bramkarskim. Nawet jestem tego pewny. Czyli zaczynała w polu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A i to, że wskazała, trenera Dimę jako idola też było miłe, a nie jakiegoś Nieszczęsnego czy Floppyhandskiego. Ciekawe czy trener w ogóle dowiedział się co jego podopieczna odjaniepawliła?
Teraz
  • Odpowiedz
@first: Chyba nie. Wrzucę regulamin-MINI PIŁKA NOŻNA
1. Uczestnictwo:
- drużynę stanowią uczniowie jednej szkoły podstawowej,
- zespół liczy 10 zawodników (w całym turnieju).
2. Przepisy gry:
- zespół składa się z 4 zawodników w polu
  • Odpowiedz
@first: Według mnie ona była zmienniczką tej typiary na żółto. 4+1 gra. 5 rezerwowych, więc musisz mieć bramkarkę drugą. A co do ojca Przemysława Wu to wiesz piłka nożna zawsze przyciągała BAD BOY. Jakiś tu koleżka wczoraj dał wpis, że DZBANEK SZCZECIŃSKI mimo lat prawie 40 w dowodzie dalej chodzi po lokalach nocnych. Szczerze to ja nie bardzo łączyłbym RL9 z ojcem Przemysława Wu, bo plan to oni mogli mieć,
  • Odpowiedz
@first: Ja to wyjaśniłem, ale posty nam się zlały. Moim zdaniem celowo miała koszulkę piłkarską z pola, a była tylko zmienniczką. Ostatnio oglądałem jakąś ligę czeską w Polsat Sport i w 88 minucie bramkarz położył się na polu karnym, że coś mu strzeliło. Patrzę gdzie zmiennik? Pokazują zmianę, a typ tu hit, zdjął kurtkę klubową, pod spodem zwykły trykot, ktoś z szatni mu przyniósł dopiero rękawice bramkarskie i trykot bramkarski.
  • Odpowiedz
Według mnie ona była zmienniczką tej typiary na żółto. 4+1 gra. 5 rezerwowych, więc musisz mieć bramkarkę drugą.

@Sylwiusz_89: Ja tylko wskazywalem, ze na tym zdjeciu ona nie jest w stroju bramkarskim jak napisales, ale podejrzewam, że z rozpędu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast wg mnie ona nie byla zadna zmienniczka, chyba ze to zdj. z poczatkow jej pobytu, bo skoro byla w kadrze centralnej to
  • Odpowiedz
@first: To dobre chłopy. Weźcie @thority @Lolenson1888 @MrFryteczka @towmick55 @umorusany_w_kale pod wpisem kolegi o Stalowej Woli nabijcie +. Jak ja się cieszę, że wróciłeś. S.W. stosunkowo mała, więc i takiej opcji nie można wykluczyć. Choć też słyszałem wersję, że papa nie lubi ludzi ze wschodu. On ogólnie stylizuję się na intelektualistę outsidera, więc może jak wszyscy są za Juszczenkami, to on słucha na siłę BUŁATA
Sylwiusz89 - @first: To dobre chłopy. Weźcie @thority @Lolenson1888 @MrFryteczka @tow...
  • Odpowiedz