Aktywne Wpisy

koniczynaxD +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Szybki_bill99 +85
Życie jest tak cholernie niesprawiedliwe. Wysportowany facet, który dba o swoje zdrowie umiera na zawał w wieku 49 lat, a knury bmi 40, którzy jedzą czerwone mięso z grilla 3 razy w tygodniu zapijając je piwskiem i doprawiając szlugiem dożywają 80+. Nie rozumiem tego zupełnie. #mecz #pilkanozna #zdrowie #medycyna
źródło: HFjRlCmWsAAA0u-
Pobierz

#wojna #izrael #iran #usa #influencerki #andziaks
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@Sylwiusz_89: No w tym wywiadzie, przytacza Tom Tomsk, nie twierdzę, że to jakiś wyczyn galaktyczny, ale świadczy jednak o tym, że mogła być dobrą słuchaczką i zapamiętała dokladnie, gdzie grał jej trener, bo 99% kobiet w Polsce nie wie co to za klub, w tym 95% pilkarek ponizej 18 roku życia pewnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe czy Seba Szymański sie z nia spiknął? Wiem, ze
http://kobiecapilka.pl/news,1939.html ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ci Barceloniarze to mają jakieś szczeście. Jeden gra w kadrze z typem co jego ojciec planował napad na niego, a druga grała
@Sylwiusz_89: a tu na mój gust ona jest z 10, a nie w stroju bramkarskim. Nawet jestem tego pewny. Czyli zaczynała w polu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A i to, że wskazała, trenera Dimę jako idola też było miłe, a nie jakiegoś Nieszczęsnego czy Floppyhandskiego. Ciekawe czy trener w ogóle dowiedział się co jego podopieczna odjaniepawliła?
Teraz
1. Uczestnictwo:
- drużynę stanowią uczniowie jednej szkoły podstawowej,
- zespół liczy 10 zawodników (w całym turnieju).
2. Przepisy gry:
- zespół składa się z 4 zawodników w polu
@Sylwiusz_89: no, ale pod zdjęciem jest dokładnie podpisane kto jest kto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sylwiusz_89: Ja tylko wskazywalem, ze na tym zdjeciu ona nie jest w stroju bramkarskim jak napisales, ale podejrzewam, że z rozpędu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast wg mnie ona nie byla zadna zmienniczka, chyba ze to zdj. z poczatkow jej pobytu, bo skoro byla w kadrze centralnej to