Wpis z mikrobloga

Ej od lat zmagam się z #depresja i #prokrastynacja miałem też podejrzenie #adhd i #autyzm żarłem różnoraki leki, które mi nic nie dawały (oprócz skutków ubocznych ze spadkiem libido włącznie. Kiedy nowy lekarz zapisał mi nowe tapsy, które nic nie dało, a potem dał mi jeszcze do wyboru dwa różne, dałem sobie z tym spokój i spróbowałem #ketamina Dzięki niej rzuciłem wszelkie, nawet najmniejinwazyjne nałogi ale co z tego jak główne problemu pozostały. Dalej siedzę po nocach, patrząc się praktycznie w ścianę i odwlekając jutro. Dalej zawalam wszelkie terminy, przeciągam wszelkie obowiązki, nie jem do momentu pojawienia się #hipoglikemia nie mam żadnej rozrywki i na nic nie czekam. Zacząłem się zastanawiać czy nie zacząć jeść tych dropsikow co kiedyś dostałem, nie wiem tylko co wybrać, co polecacie?
jonasz123 - Ej od lat zmagam się z #depresja i #prokrastynacja miałem też podejrzenie...

źródło: IMG20260129063729

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@jonasz123: to ampi cos tam moj kot bral na swoją nerwicę xd
nwm chyba polecam w takim razie, po 9 tabletkach mu przeszlo i juz nigdy nie byl smutny choć potem rodzice przestali dawac
  • Odpowiedz
@jonasz123 wenlafsksyne czasem się zapisuje przy depresji z adhd (podobnie jak duloksetyne, albo lajtowy buproprion), to są ndri, czyli bardziej aktywizujące leki niż ssri. Ale jak masz myśli magiczne to uważaj, bliska mi osoba je po tym zrealizowała.
  • Odpowiedz