Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Vestor +30
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#gielda
Ktory kanal o inwestowaniu cenisz sobie najbardziej?
A cymcyk to XD jak za pierwszym razem słuchasz i jest hossa to możesz pomyśleć że chłop coś się zna a potem przychodzą spadki to nagle d--a cicho i te piki którymi się chwalił ni widu ni słychu na profilach a zyski zrobił takie że bardziej się etf na nasdaq opłacało kupić
W 2022 roku trafiłem na blog Samolyka i od tamtej pory mocno wkręciłem się w inwestowanie pasywne. Ziomek całkiem zmienił moje ówczesne wyobrażenie o giełdzie.
Msci world i obligacje skarbowe
Potem trafiłem na Trele i przerzuciłem się na etf sp 500
Jakiś czas temu zacząłem śledzić TAG i wsiaknalem w cały ten klimat i zacząłem kupywac różne hehe społeczki- big techy które żekomo nie miały już z czego
@Prawilniak: O boże, złoto! :D
https://youtube.com/@finansowaedukacja