Aktywne Wpisy

zajsty +138
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
haha123 +14
Panowie ja nie wiem czemu tutaj jest taki zmasowany atak na @tom-ek12333 bo co, bo nie jest hazardzistą jak większość tagu?
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen

na NIE STAC MNIE
ew ZWYKLE TAKIE?
MY NIE POTRSEBUJENY AUTA
A KUPILAM ZWYKLE TAKIE
tak jasne xD
mój stary moim rowerem z komuni dojeżdżał do pracy i auta nie potrzebował
Matka kupowała najtsze czekolady i mówiła że ZWYKLE TAKIE
dno jak c--j jak o tym myślę #przegryw
Od kiedy żyje za swoje kupilem auto
Wyjadę na wakacje
Tel jaki chxe
Konsole
ubrania
R---------a mnie jak kończy się parasol ochronny bananów wchodzi dorosłe życie a oni mówią że za czasów rodziców było super
No może jak jesteś bananem
źródło: comment_hQ24B8byIqTyTlaPo1bJ7mMalZ6osXCQ
PobierzJeżeli ktoś tak mówi, to widocznie nie potrafił przez cały okres życia na garnuszku się usamodzielnić i wyrósł na totalną porażkę.
jakiś eksperyment społeczny xD
Całe życie zero pasji
Zero zainteresowan
Nigdy do
@elofrytki: rel
@elofrytki: ok miastoski ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wstyd kogoś zaprosic
Pies co ciągle szczał pod piecem i spanie w 4 w jednym pokoju przez 9 msc w roku
Raz wyskoczyłem że chce nowy tel itp
To stary do mnie CIEKAWE KTO CI TO KUPI
wtedy skumalem że c--j z wami xD
Status społeczny się zwiększył odkąd robię z bratem na siebie
J---ć ich