Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@haosik: ja też bywałem i rzadko kiedy działało, działało może w sferze uporządkowania mojej organizacji osobistej, ale nigdy w relacjach - dokładnie tak - to nie ma wpływu jak ludzie mnie postrzegają

Terapie są dla normanów i dla kobiet, by odbudować co tam mają, ale nigdy dla kogoś kto nie miał życia
  • Odpowiedz
ze terapia coś mi da

@haosik: najlepszą terapią jest słowo Chrystusowe, codzienne odmawianie Różańca i zawierzanie Jezusowi każdej sekundy swojego życia, zawsze odmieni je na lepsze, rozwiąże każdy nasz problem
  • Odpowiedz
to samo mogę powiedzieć tobie, nikt cie nie zmusza do prowadzenia "normalnego" życia, przecież jest w c--j osób które są niskie a zajmują ważne stanowiska państwowe, są celebrytami albo mają po prostu w c--j kasy
  • Odpowiedz
@haosik: zresztą nie ma sensu grać tą twoja chora gre bo co ci nie powiem i tak zbijesz to argumentem że masz c-----e życie przez coś na co nie masz wpływu, tak samo jak mi kto co nie powie na temat mojego uzależnienia i tak zbije to argumentem że mam c-----e życie jak jestem trzeźwy i jak jestem czymś u-----y z różnica że ja mam rozwiązanie na swój problem zdechnąć
  • Odpowiedz
@haosik: gadacie jakby terapia miala zmienic swiat dookola was. A niestety czesto to dziala tak ze to wy projektujecie swoje obawy i swoje przekonania na swiat. Jak macie przekonanie ze swiat jest taki lub sraki to taki bedzie Wam sie jawił. To wlasnie psychologicznie jest projekcja. Samospelniajaca sie przepowiednia. I da sie na terapii nad tym pracowac ale trzeba chciec i trafic do kogos kto taki temat ogarnie. Ale to
  • Odpowiedz
  • 1
@maciejMa: Aktualnie to ostatni psycholog potwierdził swoim zachowaniem to jak "wydaje mi się", że funkcjonuje społeczeństwo i jak postrzegają ludzi poprzez pryzmat wyglądu, sugerując że zrobiłem coś czego nawet nie moglem zrobić XD Terapia jest dla ludzi których wygląd nie wpływa negatywnie na innych, (np. uzależnionych albo normików z gorszym momentem) inaczej uprzedzenia psychologa przejmą nad nim stery i skończy się na wydanych pieniądzach.

• Odpowiedz