Aktywne Wpisy

Tak na chłodno, za co Camaconga dostał drugą żółtą? Bo akurat coś pisałem o Malpicjuszu, za to że piłkę zabrał czy był jakiś faul?
#mecz
#mecz

vulcanitu +48
źródło: 1000006902
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000006902
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#uk #uniaeuropejska #polityk
źródło: image
PobierzAle wyjscie Polski z Uni to byl by dopiero debilizm.
@mielonkazdzika: W jaki sposób?
Możesz rozwinąć jak? Kryteria uzyskania brytyjskiego obywatelstwa się przecież nie zmieniły, za to po brexicie dużo trudniej i dużo drożej jest uzyskać ILR niezbędny do obywatelstwa (z wyjątkiem osób objętych EUSS, ci dostali na to dużą promocję).
@chemik_kieszyk: Nie wiem, jak jest teraz, ale ja wykorzystałem to, że wprowadzili Settled Status (właśnie w związku z Brexitem). Wystarczyło 10 minut z telefonem i status przyszedł mi w ciągu godziny
@romek898: nie musialem robic Permanent Residence Card tylko settled status, a to znaczy (taniej i szybciej) ogolnie zadarmo i w ciagu 10 minut niewychodzac z domu.
jak się nie da unii rozmontowac poprzez wyprowadzanie kolejnych państw, to się doprowadzi do jej samoistnego rozpadu poprzez wplywanie na wybory w poszczególnych krajach.
Francja podobno już proponuje nowy sojusz 6 panstw
Dla większości kraju i biznesów to były głównie straty. Zresztą najbardziej rozdmuchany problem czyli imigracja nielegalna - to wynik Brexitu, imigracja legalna w postaci egzotycznych ludzi to wynik Brexitu i pomysłów Borisa.
Czyli tworzymy poroblem aby później go rozwiązywać?