Aktywne Wpisy

Ketoprofen +60
Wczoraj na dyżurze miałam (jeszcze) nastoletnią pacjentkę z nowotworem OUN. Dziewczyna z utrwalonym niedowładem, karmiona PEGiem.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

@Je22: jest w pełni refundowane.
Ojczym w domu czyli ojca nie ma
17 lat miała matka jak się urodził więc 16 lat zaszła w ciążę
Mała miejscowość więc to pewnie lokalna Pato
Typie ten koleś miał przejabne w c--j
Widać to po uzębieniu i twarzy
@Oknobalkonowe: aa to spoko, gość który ma pewnie z 70IQ i literalnie załatwił na live pół swojej rodziny coś powiedział, wiec już wszystko jasne, mamy pełny obraz sprawy, możemy brać kosy i iść wydać sprawiedliwy wyrok i sprawiedliwą karę
@Oknobalkonowe: jak każda osoba zagoniona do kąta ze strachu. Nie jego wina, bardziej winię ojczyma i matkę.
To akurat gowno prawda. Jest masa przykładów seryjnych morderców, którzy pochodzili z normalnych domów
Bzdura, szacuje się że ok 20% nie pochodziła z patologicznych rodzin (w
@In_thrust_we_trust: "masa ludzi", "ogromne zło", to znaczy ilu i jakie zło? Większość ludzi to osoby normalne, które nie czynią specjalnie ani żadnego zła, ani żadnego dobra. Chodzą do pracy, uczą się, żyją swoim życiem. Rozumiesz o co się do ciebie d---------m? Używasz określników ilości nie mających odzwierciedlenia gdziekolwiek poza twoja głową lub bańką internetową w której żyjesz. Ta "masa", o której
Przecież po pierwsze, to nie musi być prawda, po drugie nie wiadomo na ile silne było to zjawisko. Po trzecie "pogarda" to jeszcze nie jest oznaka