Wpis z mikrobloga

Trzy wrzody w jednej wojnie, aż ciężko komuś kibicować XD

Najlepiej by było, gdyby Irański rząd stracił władzę, Trump p--------ł na zawał a Netanjahu trafił do więzienia. Tak to widzę.

#iran #izrael #usa #wojna
erni13 - Trzy wrzody w jednej wojnie, aż ciężko komuś kibicować XD

Najlepiej by było...

źródło: IMG_7371

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 34
@grzypAtomowy: Ja tam raczej wolałbym jak najmniejsze straty w ludności cywilnej. Obojętne czy z Waszyngtonu, Tel Avivu czy Teheranu.

Wszędzie masz normalnych ludzi którzy chcą tylko spędzać czas z rodziną i spokojnie żyć. Zwyczajnie j---ć te całe "elyty"
  • Odpowiedz
  • 560
@BNM2136: W każdym kraju jest takich pełno. W swoim życiu poznałem ludzi z każdego zakątku świata, i zdecydowanie różnimy się mniej, niż próbują nam to wmówić. Wiem, że to niepopularna opinia na politycznych tagach na łykopie ale cóż ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Każda propaganda w historii próbuje wmówić jednej grupie, że ta druga grupa to potwory, tym bardziej, że na każdą grupę można znaleźć argumenty, bo
  • Odpowiedz
Najlepiej by było, gdyby Irański rząd stracił władzę, Trump p--------ł na zawał a Netanjahu trafił do więzienia. Tak to widzę.

@erni13: Ale scenariusz ( ) z tym Trumpem to bym może się wstrzymał, bo w razie jego zejścia do władzy dojdzie JD Vance, juz chyba lepiej żeby mandaryn jeszcze trochę pożył i się kompromitował dalej ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Wszędzie masz normalnych ludzi

@erni13: Czy normalni ludzie zachęcają dzieci żeby kredkami malowały po pociskach artyleryjskich?
Czy normalni ludzie jada na piknik żeby z rodziną oglądać rakiety lecące na Palestynę?
Czy normlani ludzie wykupują rejs na wycieczkowcu żeby patrzeć na gruzy miasta które zbombardowali?
Nie jesteśmy tacy sami, tak samo jak nie jesteśmy braćmi widlarzy. Tego żadna kropelka ani żadna propaganda nie sklei.
I jeżeli tacy ludzie rozpętują wojnę to
  • Odpowiedz