Wpis z mikrobloga

@penkroff: ja mam inaczej, lubie sie nie zgadzać z ludźmi, mimo że wiem że mam tylko ograniczone argumenty, ale wiem też że druga strona również ma ograniczony zasób argumentów a próbuje mnie ośmieszyć i kpić z moich przekonań.
A Sokrates to ojciec filozofii.
  • Odpowiedz
@penkroff: nieraz jest tak że ktoś używa ad personam, bo druga strona go umiejętnie rozzłościła jakimiś uszczypliwościami których większość postronnych nie zauważy. Bo prawie każdy jest bardziej czuły na swoim punkcie.
To może nie w normalnych warunkach, ale na takim wykopie kiedyś było wielu takich ludzi co potrafiło w zagrywki psychologiczne takie. Ten portal nie stał sie takim szambem bez powodu.
  • Odpowiedz
@penkroff: nom, ale gdy one w Ciebie uderzają, gdy uderzają w jakiegoś randoma którego widzisz raz na tydzień przypadkowo scrollując to widzisz tylko że sie jakiś debil unosi i wyzywa, a nie dociekasz czemu sie tak odpala.
W dodatku kiedyś tutaj w tematach politycznych było niezłe kolesiostwo. Zaczęli je prawicowcy, ale wyłapali bany była podobno duża afera z tego. Potem neuropki robiły to samo i bardzo rzadko ktoś dostał bana
  • Odpowiedz