Wpis z mikrobloga

Najbardziej nie lubie w ludziach kolesiostwa, bezmyślnego małpiego plusowania, nawet nie wiem czy ktoś kto zacznie lubi mój wpis, czy napisałem coś mądrego, czy próbuje mnie zrozumieć, tylko gwałcą mnie plusami bo sie nauczyli że mój nick i avatar to strategiczny plus xD
Czuje sie wtedy jakby ktoś nie szczerze próbował mnie oswoić, uwieźć a w końcu wykorzystać.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@feeling-of-justice: najgorzej jak ktos ci mowi ze czegos niewolno caly czas, a jednoczesnie wystarczy na chwile odwrocic wzrok i wtedy nagle wolno, a jak zwrocisz na to uwage to dostaniesz pocisk, ze na serio to traktujesz mimo, że to ta druga osoba zyje wykopem codziennie i nigdy nie robi przerw
  • Odpowiedz
@feeling-of-justice: u mnie to odwrotnie to raczej ja nie waze slow ale to ze wzgledu na ciagle wymówki czy kłamstewka które mi sie tak wbily w banie ze potrzebowalem ogrom czasu zeby zaczac normalnie funkcjonować, choc z drugiej strony jak ja kiedys z kims cos ustalilem nawet male rzeczy jak np ze juz nigdy w zyciu nie dasz mi minusika i ja nawet nic zlego nie robiac dostaje go to
  • Odpowiedz
@Sonozaki: takie bliższe relacje zawsze są trudne.
Ja mam mało doświadczenia bo nawet niepowodzenia za bardzo przeżywałem.
Najważniejsze to nauczyć sie panować nad swoimi emocjami, nie ignorować albo wypierać, ale po prostu nie tracić przy nich rozumu i swojego sumienia.
  • Odpowiedz