Wpis z mikrobloga

• 22
@Wypranytyp: piętowanie szkolnego bullyingu jest jak najbardziej potrzebne i konieczne

byłabym znacznie normalniejszą osobą gdyby dzieciaki nie postanowiły się na mnie w czasach szkolnych uwziąć

człowiek ma 30 lat, mieszkanie, pracę, a to wciąż siedzi w środku
  • Odpowiedz
  • 1
@agareas: myślałam, że to jakiś jego szkolny kolega, a co do opinii, że bardzo w porządku facet, to jesteś jej pewny?

moi nauczyciele wf-u to byli straszni bullys, cała lekcja to festiwal nabijania się, gnojenia mnie przez uczennice, a belfer dość że dawał im na to przyzwolenie, to jeszcze wręcz temu przyklaskiwał
  • Odpowiedz
@nutsheell: oczywiście nie wiem co było na zajęciach z tym mordercą. Sam skończyłem tam technikum 3 lata temu, a Paweł wiele starszy odemnie nie jest. Młody zapalony sportowiec, świeży nauczyciel, z młodzieżą/ dziećmi pracuje od lat, teraz jako nauczyciel ale też jako trener.

Ogólnie to Łukasz G. jest takim typem człowieka, gbura, że wystarczyła jedynka za brak stroju i już mógł potraktować to jako gnębienie.
  • Odpowiedz
@nutsheell: To ten sam chlop ktory uznal, ze ojciec "zmusza" go do chodzenia na praktyki z nielubianym mirkiem... wiec zabil swoja prababcie?? Wypisywal do przypadkowych szkol bajeczki dotyczace podkladania bomb i bycia dreczonym zamachowecm choc nigdy nie byl nawet ich uczniem. Na nagraniu w ktorym sie do tego przyznaje nie pamieta nazw tych placowek.
  • Odpowiedz
  • 0
@zombi_kit: z grubsza tak, dyskutujemy tutaj o Łukaszu G. ze wsi Kadłub, udzielającym się w internecie między innymi pod pseudonimem "H3rkowsky"/"Herkowsky" itp.

btw ta kobieta to nie żadna jego rodzina, to nie była jego prababcia, tylko babcia denata-ojczyma, u niej w lokalu cała czwórka zamieszkiwała
traktowali Łukasza po macoszemu - dosłownie i w przenośni, rodzina ogólnie pato gdzie nikt nie stronił od używek, zdrowiem czy dobrostanem nieletniego nikt zbytnio się
  • Odpowiedz