Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +182
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

karolcia_wu +212
źródło: 1000058632
Pobierz

to jedna z wysłanych przez niego do szkoły wiadomości
#kadlub #przegryw #kryminalne #zabojstwo #morderstwo #herkowsky
źródło: 1000010652
Pobierzbyłabym znacznie normalniejszą osobą gdyby dzieciaki nie postanowiły się na mnie w czasach szkolnych uwziąć
człowiek ma 30 lat, mieszkanie, pracę, a to wciąż siedzi w środku
moi nauczyciele wf-u to byli straszni bullys, cała lekcja to festiwal nabijania się, gnojenia mnie przez uczennice, a belfer dość że dawał im na to przyzwolenie, to jeszcze wręcz temu przyklaskiwał
Ogólnie to Łukasz G. jest takim typem człowieka, gbura, że wystarczyła jedynka za brak stroju i już mógł potraktować to jako gnębienie.
btw ta kobieta to nie żadna jego rodzina, to nie była jego prababcia, tylko babcia denata-ojczyma, u niej w lokalu cała czwórka zamieszkiwała
traktowali Łukasza po macoszemu - dosłownie i w przenośni, rodzina ogólnie pato gdzie nikt nie stronił od używek, zdrowiem czy dobrostanem nieletniego nikt zbytnio się
Podobno koleś już od jakiegoś czasu wygrażał, że zabije swoją rodzinę.