Wpis z mikrobloga

Hej Wykopki,
Wiem, że Was tu coraz to mniej. Mnie też... ale za to coraz więcej na YT. I nie tylko będę kontynuował tam #1000filmow i #serialseries ale również dodam kontent odnośnie #ksiazki , #gry i #komiks
Może w przyszłości rozwinę jeszcze o inne hobby jak malarstwo czy kolekcjonerstwo.
Nadal to tylko subiektywne polecajki w 1-2 minuty a nie pełnoprawne recenzje, ale wielu czasem to wystarczy do decyzji.
Format podcastowy (bez facjaty), 5-6 razy w tygodniu (może zacznę premiery o stałej godzinie) kręcony tylko w greenromie :)
I moze raz na jakiś czas dłuższa pogadanka.

Zapraszam serdecznie na kanał "Polecajki Tarzana".
Można prosić o plusika dla zasięgu? Ewentualnie suba... ;)

https://www.youtube.com/@WładcaMałpTarzan/shorts

P.S. Zastanawiam się na ile "dziwnie" jest mnie teraz słyszeć - komu się wyobrażony obraz mocno rozjechał z rzeczywistością :)
WLADCA_MALP - Hej Wykopki,
Wiem, że Was tu coraz to mniej. Mnie też... ale za to cora...

źródło: shit-here-we-go

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WLADCA_MALP: dałem suba w ciemno bo chociaz zdecydowaną większość z tego co polecasz to widziałem to jednak trafiło się kilka rzeczy o których nie słyszałem. Czekam na książki, w gry to prawie nie gram a na komiksach zatrzymałem się jakieś 25-30 lat temu. Chociaż o jednym i drugim lubię czytać, więc jak będą krótkie wrzuty to może posłucham. Przesluchalem 2 filmiki i jest dobrze.
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: nie czytałem, w ogóle chyba o tym nie słyszałem. Na fantastyce to mało się znam, chociaż może się tym zainteresuję jak polecasz. Ostatnio zacząłem czytać Komornika Gołkowskiego żeby zrobić przerwę od kryminałów i po połowie pierwszego tomu stwierdzam, że jest dobrze. Jeszcze z podobnych klimatów to skończyłem serię o Virionie Ziemiańskiego, ale to chyba jest uznawane jako pop fantasy czy coś takiego. No ale lubię, nic na to nie
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: Jak dla mnie to największa wartość dodana to forma pisemna. Jasne, mogę sobie coś obejrzeć na YT ale mam całą serię twoich zakładek z wypoka z filmami do zobaczenia. Na YT to jednym uchem wleci inny wyleci i zginiesz w gąszczu innych tego typu kanałów.
  • Odpowiedz
  • 0
@BeginEnd: Możliwe, że masz rację, z tym, że tutaj też jestem niezauważalny. Niby ponad 1200 osób obserwuje tag a ledwie garstka daje jakikolwiek fedback - ile jest plusów - 10? 6 komentarzy? Jestem bardzo wdzięczny najwierniejszym czytelnikom, ale potrzebuję czuć, że się jakoś rozwijam a tu jest wręcz odwrotnie... Możliwe, że to wina pustoszejącego serwisu, ale z drugiej strony bylejakie zdjęcie mojego kota ma zawsze dużo więcej plusów niż wpisy
  • Odpowiedz