Wpis z mikrobloga

#lublin #gorkiczechowskie
Ból d--y o teren prywatny
Ten człowiek który to pisał, czy to stowarzyszenie mogło zaoferować przecież słuszne pieniądze i wykupić ten teren by zachować go w stanie obecnym
Czyli
Szczanie, sranie, ćpanie, chlanie, j-----e, żuli spanie, śmieci wyrzucanie
no piękne urokliwe to było miejsce
No ale gniazdko ptaszka taaa;)
ondraszek - #lublin #gorkiczechowskie 
Ból d--y o teren prywatny 
Ten człowiek który ...

źródło: temp_file5267388104392585798

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Antybristler o :D kurka, nikt mi tak nie powiedział jeszcze.

Nie, czy to ci się podoba czy nie, wolę aby ten śmietnik i siedlisko patologii wypadającej na ciebie z krzaków na chodnik zaorać i zrobić cokolwiek.
Chociaż osobiście wolałbym galerie handlową ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Antybristler: @ondraszek ja też uważam, że zarządzanie prywatnym terenem na zasadzie "JA TAK CHCĘ i tu ma być ogólnodostępny park" jest już przesadą. Wydajesz grube miliony na działkę a przyjdzie jakiś aktywista i będzie prawił morały, że tu były drzewa, ptaki i śmieciowisko i tak powinno zostać. I jestem takiego samego zdania - chcesz zmienić przeznaczenie terenu na "po swojemu" to wykup grunt i zrób tak jak tego wymagasz.
  • Odpowiedz
@MgrMarecki @ondraszek: oni (ten profil Górki Czechowskie) wrzucają zdjęcia chomika europejskiego niby z terenu, które zabuduja. Tylko, że musza skakać przez płot, bo teren, gdzie mają coś budowac jest ogrodzony blachą falistą xD

To tak samo jak z łącznikiem berylowej. Petycja aby nie robić, bo nie chcą samochodów pod oknami xD
  • Odpowiedz
  • 1
Tam nigdy nie powinni zezwolić na budowę ale ktoś na grubo w łapę dostał w 2010 ale nie będę pokazywał kto
  • Odpowiedz