Wpis z mikrobloga

• 23
@Urynowyurynator: może nie chodził do pracy do kołchozu?

Natalisci twierdzą że ludzie lubią swoją pracę więc jakby codziennie wstawał o 5 robił.8h u Janusza a wieczorem padał że zmęczenia to byłby szczęśliwy
  • Odpowiedz
@galek: Przerasta cie koncepcja ze jedni maja w zyciu wiecej cierpienia (np. osoby nieuleczalnie chore) a inni więcej przyjemnosci (np. zdrowi mlodzi ludzie z sukcesami rodzinnymi i zawodowymi)? Nie potrafisz widziec swiata inaczej niz tak zerojedynkowo nawet w tak indywidualnej kwestii?
  • Odpowiedz
@krystekw2 życie w Polsce już nam wystarczająco zryło banie. Wykopki nie są nam do tego potrzebni. Zresztą urodzenie w innym kraju zbyt wiele by nie dało (może poza bardziej sprawiedliwą pensją), bo szaraków wszędzie na pęczki
  • Odpowiedz
@galek: Ok, to nie mam pojecia, juz pomijajac fakt ze te rzeczy sa trudno mierzalne to mało kto siedzi w tym temacie tak gleboko zeby moglby cokolwiek sensownego powiedziec wg mnie. Moge tylko strzelac
  • Odpowiedz
bo im ryją banię ludzie nie mogący znaleźć sensu w życiu i głoszący swoje chore tezy w internecie jak ty xD

@krystekw2: akurat temu mirkowi co się ostatnio wylogował zryli banie jego rodzice
to nie antynataliści robią dzieci, którym potem niszczą życie...

Od młodości byłem je bany psychicznie przez starych, dosłownie od dziecka. Czuję się zohydzony do życia. Mojej matce dopiero zapaliła się lampa w jej pustym łbie kiedy dowiedziała
  • Odpowiedz
@MshL: Urojenia, śledze tag i nie widze zeby ktokolwiek tak argumentował. Pomijam juz fakt, że tutaj tak naprawde nie ma poglądów natalistycznych zgodnych ze słownikiem tylko nazwaliscie sobie tak wszystkich, ktorzy sie nie zgadzają z antynatalizmem xD
  • Odpowiedz