Wpis z mikrobloga

Cześć

Pracuję nad projektem, który początkowo służył do testowania nowych narzędzi programistycznych. Z czasem jednak wykrystalizował się  z niego pomysł aby stworzyć miejsce, pozwalające każdemu zbudować własną stronę internetową z gotowych komponentów. Kiedy sztuczna inteligencja sama zaczęła pisać kod postanowiłem wskoczyć do pociągu z napisem AI, i pozwolić na generowanie komponentów poprzez czat. Podpiąłem domenę wygenerowani.pl i miałem nadzieje, że teraz już z górki ale szybko okazało się, że to dopiero początek zabawy w marketing o którym nie mam pojęcia...

Dodatkowo, lista usprawnień, które chcę wprowadzić jest bardzo długa i nie wiem czy to już jest moment, w którym chciałbym/powinienem zacząć to reklamować. W idealnym świecie, miałbym użytkowników, którzy dają mi feedback i mówią co trzeba poprawić, ale nie wiem skąd mogę ich wziąć. 

Jeśli ktoś chciałby potestować i opisać swoje doświadczenia byłbym  bardzo wdzięczny, rejestracja jest darmowa, generowanie za pomocą gpt-4o-min również. Nowsze modele dają lepsze rezultaty, ale są niestety za drogie abym mógł je udostępnić za darmo dla wszystkich bo płacę za nie z własnej kieszeni. Mogę udostępnić dowolny model testowo, dla ludzi którzy mają jakąś wizję współpracy.

Testować można po założeniu konta https://wygenerowani.pl/users/sign_up potwierdzeniu adresu email i zalogowaniu na stronie.

W razie pytań można się ze mną kontaktować przez email kontakt@wygenerowani.pl

#programowanie #startup #technologia #sztucznainteligencja #tworczoscwlasna
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@zazdrosny: nie ma, szukam darmowych testerów :)

A tak już na serio, to mam nadzieje, że z tego testowania wyłonią się ludzie którym produkt się spodoba i będą chcieli nawiązać jakąś współpracę, win-win.
  • Odpowiedz
@tomasito: Wymóg logowania się by stworzyć projekt powoduje, że 98% osób, które by przypadkiem weszły i chciały się pobawić potestować odbija się i zamyka to.
Przecież jeśli by było bez logowania, a komuś by spodobało i chciał korzystać dalej, zapisywać swoje projekty, rozwijać i tak by w końcu założył konto i miałbyś prawdziwego użytkownika, a nie 999 ghostów. Większość webowych narzędzi ma właśnie taką politykę - brak logowania lub minimalnie
  • Odpowiedz
  • 1
@CXLV: Bardzo słuszna uwaga, dodałem na głównej stronie pole do wpisywania promptu. Sprawdzę ilu użytkowników odbija się od logowania, może faktycznie warto to zmienić, dzięki!
  • Odpowiedz