@LM317K: Np. żeby go nie rozjechać pojazdem. Chcesz to później sprzątać?
@dasfddklfdslkfkx: Dokładnie tak. Ja zawsze przed wyjazdem do pracy, wychodzę z domu 2 godziny wcześniej, żeby całą trasę wysprzątać ze ślimaków. Dopiero wtedy wracam, wsiadam do samochodu i jadę. Oczywiście powoli, na wszelki wypadek, gdyby pojawiły się nowe. Niby niektórzy narzekają na wzmożoną liczbę korków w Trójmieście, odkąd zacząłem to robić, ale przecież to i tak jest
@LM317K ja ślimaka podnoszę tylko po to żeby go w-----ć jak najdalej z działki. Ale to nie wiem czy nawet gdybym zastosował się do poradnika by mu pomogło
@Rad-X: w internecie jest dużo filmików jak kolesie się masturbują ślimakami, ale tymi dużymi bezmuszlowcami. Ciekawe jaki to ma wpływ na nie, pewnie ch.....owy, tym bardziej gdy ktoś ma dead gripa
#gruparatowaniapoziomu
źródło: obraz
Pobierz@LM317K: Żeby go uratować. Jest to nawet napisane na tej grafice.
@dasfddklfdslkfkx: Dokładnie tak. Ja zawsze przed wyjazdem do pracy, wychodzę z domu 2 godziny wcześniej, żeby całą trasę wysprzątać ze ślimaków. Dopiero wtedy wracam, wsiadam do samochodu i jadę. Oczywiście powoli, na wszelki wypadek, gdyby pojawiły się nowe. Niby niektórzy narzekają na wzmożoną liczbę korków w Trójmieście, odkąd zacząłem to robić, ale przecież to i tak jest
Będziesz miał dziewczynę to zrozumiesz :)
@LM317K: ja zawsze winniczki przenoszę na spacerze żeby ludzie i rowerzyści ich nie zadeptali xd