Aktywne Wpisy

Umeraczyk +35

czasnawykopki +50
Piękny moment na giełdzie.
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
źródło: IMG_2101
Pobierz

#jedzenie71 #wroclaw
źródło: IMG_6520
Pobierz1. Mieszkańcy raczej nie stołują się na rynku, nie pamiętam kiedy ostatnio raz byłem w jakimś lokalu na Rynku, napewno nie w ciągu ostatnich 5 lat. A wcześniej też sporadycznie jakiś burger w Soczewce, za młodu Pizza Hut czy SPHINX
2. Już raz w 2020 ratowałem gastronomię xD
@let_it_be Wszystko powiedzą żeby to ocalic.
@PSY_DELIC: kurdebele, gdzie takie ceny? Zatrzymałem się na ~50zl
Mieszkańcy tam nie chodzą.
Wszyscy w gastro to janusze, lekarze to kasta tylko dla kasy, górnicy złodzieje, programiści lesery, dobrze że im się eldorado skończyło, baby to c00rvy, rolnicy darmozjady, psiarze agresywni syfiarze, psycholożki to Julki c---a znające się na życiu i pewnie jeszcze pierdyliard innych, tylko wykopki zza monitora przykładni obywatele xD
Lepiej żeby na rynku był sam beton, bo przynajmniej nikt
@witam12: hm, w Rynku i na Solnym jest co najmniej kilka fajnych restauracji, do których warto pójść. Na przykład kuchnia polska. Gości z zagranicy zawsze zabieramy do Fredry albo Lwowskiej.
ale
unikalna atrakcja turystyczna?
Ogródki są w każdym mieście na placach tego typu, tyle tej unikalności.
Ale miasto dostaje za to pieniądze, restauratorzy lepiej przędą, turyści mogą zrobić sobie zdjęcie kotleta na rynku. To raczej dobry deal dla wszystkich stron, nie wiem skąd pomysł ich usunięcia tak na prawdę?
Edit: nie chodzi czasem o usunięcie stałej zabudowy jak większość restauracji ma i zostawienie lekkich parasoli itp jak