Wpis z mikrobloga

@splinter96: kanał zero wreszcie sobie znalazł godnego przeciwnika, czyli nic nieznaczącą fundacyjke z budżetem mniejszym niż 5 minut czasu reklamowego w kanale zero. No ale stanowski zawsze sobie takich przeciwników dobiera, więc 0 zdziwienia. Mariusze beda klaskać, to najważniejsze
  • Odpowiedz
  • 326
@splinter96: a na czym to zniszczenie ma niby polegać? Znając prawakow to pewnie wytknięto mu hipokryzję, albo coś w ten deseń i to uznano za próbę zniszczenia.
  • Odpowiedz
@splinter96: POTĘŻNA ORGANIZACJA OŚMIORNICA HYDRA FUNDACJA Z 35 TYSIĄCAMI ZŁOTYCH CHCIAŁA ZATOPIĆ NIEWIELKI SPRAWIEDLIWY AKURATNY BOŻY LUDZKI OBIEKTYWNY KANAŁ ZERO TWORZONY PRO BONO DZIĘKI POMOCY LUDZI O DOBRYCH SERCACH!!!
  • Odpowiedz
@NieBojeSieMinusow: przecież on nie dobiera tylko tacy rzucają mu rękawice. Wyborcza i Agora też była mała? Naginasz rzeczywistość pod własną wizję świata. Co niby oni mają zrobić? Olać, bo przeciwnik żałosny? Niby tak, ale przecież nawet tutaj ma sporo przeciwników którzy za darmo go będą atakować nawet niesłusznie, więc pozwalanie by ktoś za pieniądze podsuwał fejki tym darmowym przeciwnikom jest głupie. Gdyby teraz jakaś g---o fundacja z prawej strony kazała
  • Odpowiedz
@splinter96: Serio takim małym budżetem można rozpętać taką aferę w necie i takiemu gigantowi jak K0 szkody wyrządzać? No to faktycznie nie mamy szans z propagandą. Ja sam zacząłem krzywo patrzeć na nich jak zaczęli puszczać oczko do antyukraińskich nastrojów, czy jak dali zasięgi kamratom.

• Odpowiedz
a na czym to zniszczenie ma niby polegać? Znając prawakow to pewnie wytknięto mu hipokryzję, albo coś w ten deseń i to uznano za próbę zniszczenia.

@Turin89: czyli w sumie jak z prawakami jak z żymianami. Zarzucisz im, że robią jakiś przekręt to jesteś od razu nazwany antysemitą. Prawakowi zarzucisz hipokryzję i już jest wyzywany od najgorszych
  • Odpowiedz
@NieBojeSieMinusow:

kanał zero wreszcie sobie znalazł godnego przeciwnika, czyli nic nieznaczącą fundacyjke z budżetem mniejszym niż 5 minut czasu reklamowego w kanale zero.

Łooo panie głupszego spinu dawno nie widziałem. Przypomnę że np taka fundacja jak Ordo Iuris ma budżet o połowę mniejszy niż Otwarty dialog a sraczka w związku z jej działaniami wielokrotnie objawiała się np. w GW będącej w tamtym czasie dużo bardziej wplywowym medium niż K0
  • Odpowiedz
35k to ja w----------m lekką ręką w jakieś śmieciuchy na GPW i mi nawet nie szkoda, a ten będzie się rozwodził i kręcił materiały o wielkiej konspiracji i zmowie xD
  • Odpowiedz