Wpis z mikrobloga

@uncles: czy właśnie się spłakałeś się o kampanię reklamową na swoje produkty prywatnej korporacji?( ͡° ͜ʖ ͡°)

Odpowiadając na twoje pytanie, my już dawno przegoniliśmy zachód, w dodatku z odgórnym państwowym obowiązkiem- reklamujemy p--o dopiero po 22, żeby nie urazić moralności jakiegoś katolickiego obywatela. Nie wspominając już o tym, że przyznanie akcyzy na a-----l w sklepie lub lokalu jest uzależnione od odległości od kościoła xD
  • Odpowiedz
@uncles: McDonald's to poważne korpo robiące siano i wie, jaka jest ich klientela.

Myślisz, że Angela Merkel i Tusk im kazali czy co? XD
  • Odpowiedz
@uncles: W Polsce lewakom przeszkadza krzyż na ścianie, a w Niemczech to a nawet reklamy na ulicach pod pana Mohameda dostosują żeby się nie w-----ł i nie wybrał na przejażdżkę autem po chodniku XDDD
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: Wygląda na to że lewaki rozumieją i szanują wolny rynek, w przeciwieństwie od prawaków. Wolnorynkowcom na prawicy nie przeszkadza państwowy zamordyzm ale czepiają się do prywatnych przedsiębiorstw robiących kampanie marketingową do grupy klientów.
  • Odpowiedz
Kiedy bedziemy tak nowoczesni jak zachod z wielkimi paradami lgbt I ramadanem?

@uncles: Kiedy (powstań) AMERYKAŃŚKIE KORPO (możesz spocząć) stwierdzi, że jej się to opłaca.
I raczę nie krytykować, bo wielki przyjaciel Polski - Donald Trump - to zobaczy i się obrazi. A wtedy to nie wiadomo czy dostaniemy nowe cła, czy zablokuje dostawy broni, czy powie, że nas nie lubi. A może nawet wyśle do Nawrockiego Ambasadora USA i
  • Odpowiedz
@Nighthuntero:

W Polsce lewakom przeszkadza krzyż na ścianie, a w Niemczech to a nawet reklamy na ulicach pod pana Mohameda dostosują żeby się nie w-----ł i nie wybrał na przejażdżkę autem po chodniku XDDD

W Polsce prawakom przeszkadza Lidl w mieście, bo x lat wcześniej doszło tam do zbiorowej histerii i autosugestii ludzi wierzących w pana Joszuego, Mojszego i Abrahama, myślących że jakaś Miriam się im objawiła xD a nawet
  • Odpowiedz
@uncles: jakbyś był w Niemczech, to byś wiedział, że większość klienteli McDonald’s to kolorowi. U nas nie ma kolorowych, więc obrót w tej chlewni muszą wyrabiać lokalne Sebki xDDD
  • Odpowiedz
Wygląda na to że lewaki rozumieją i szanują wolny rynek, w przeciwieństwie od prawaków.

@Waffenek: O kurde ale filkoł xD Na przykladzie braku wolnego rynku przedstawiasz wolny rynek odnosząc sie do cherry pickingowego przykladu podając coś w ogóle co już podchodzi pod znamiona fikcji (Nawet nie mowisz co konkretnie tylko zostawiasz spore pole do interpretacji) Jako przyklad zwyciestwa dla lewaków.

Czego to się nie zrobi by nie przyznać prawakowi racji
  • Odpowiedz
Dlaczego u nas jest wciąż taki katolicki ciennogrod? Kiedy bedziemy tak nowoczesni jak zachod z wielkimi paradami lgbt I ramadanem?

@uncles: z tego co wiem to pis walił konia do niemców i zachód ogólnie o niehandlowe niedziele. czy o kwestię wyborów korespondencyjnych w niemczech czy dokładnie bawarii to też argument był dla pisu że można (mimo że nie było można wcale xd) to jak to w końcu jest z tymi
  • Odpowiedz
@Hole_to_another_universe: za zgodą parafii można uzyskać koncesję w sklepie lub lokalu znajdującym się w bezpośrednim sąsiedztwie. W tym kraju opinia proboszcza parafii jest nawet potrzeba kiedy starasz się o stanowisko dyrektora państwowej szkoły świeckiej, która znajduje się na terenie parafii...
  • Odpowiedz
@Szalom: czmu mam patrzeć na to jak jest w Skandynawii? Czy ja żyje w Skandynawii czy w Polsce? Czy ja jestem Skandynawem czy Polakiem? To autor tego kretyńskiego posta patrzy na to jak jest w innym kraju(Niemczech), nie ja.

A czy w Skandynawii kandydat starutujący w konkursie na dyrektora świeckiej szkoły, podlegającej pod świecki samorząd i pod świeckiego ministra edukacji, też musi otrzymać pozytywną opinię proboszcza parafii, na terenie której
  • Odpowiedz