Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nixa06: Normalnie to tez by mi bylo przykro. Byloby mi przykro jakby zginal ktos niewinny. Ale nie jest mi przykro jak ginie kacap.

NIE MA NIEWINNYCH KACAPOW. Oni ludobojstwo i zbrodnie wojenne maja w DNA.
  • Odpowiedz
Nie mogę z tego jak ukry na wykopie są gloryfikowani. Ukrainiec i rusek to ten sam syf. Najlepiej by było jakby się wzajemnie wykończyli
  • Odpowiedz
@Nixa06: Jakoś nigdy nie było widać niewinności u kacapów, te twoje zwykłe chłopy dopuszczają się największych bestialstw jak idą na wojnę. Siejesz wiatr, zbierasz burzę.
  • Odpowiedz
Nawet taki zwykły chłop co chodzi do zwykłej prostej roboty i na nic nie ma wpływu?

@Nixa06: Kazdy ma wplyw. Zapytaj takich "zwyklych chlopow" co sadza na temat rosji i obecnej sytuacji. Zdziwisz sie. Bo taki zwykly chlop MA TO W DUPIE co sie dzieje. Rassija ma byc wielka. Takie spoleczenstwo. Wiec?

Natomiast bardziej juz znajdziesz opinie odmienne wsrod tych co teraz maja problem. Bo nie moga se na zachod
  • Odpowiedz
NIE MA NIEWINNYCH KACAPOW. Oni ludobojstwo i zbrodnie wojenne maja w DNA.

@gorzki99: Bez przesady. Dymitr Głuchowski jest na przykład miłującym pokój Rosjaniem, który stał się w swoim kraju wrogiem publicznym bo potępił agresję.
  • Odpowiedz
@Micro-Jet: Moze troche zle zrozumiales. To ze sa jednostki (ktore nic nie zmieniaja a staja sie "bohaterami") to nie oznacza ze caly narod nie jest (dobra tu nie napisze czym bo wpadnie ban :P)

Nigdy nie ma tak ze Wszyscy sa tym samym. Statystycznie to niemozliwe. Nawet niemcy w czasie wojny ratowali zydow. Tylko ze ja piszac kazdy mialem na mysli calosc. Bo te jednostki nie zmienia calosci. Nie ma
  • Odpowiedz