@NadwornyPanicz: Mnie bardziej rozwala to że te półgłówki nie widzą w tym sowim p---------u efektów ubocznych. Weź sobie teraz wyobraź sytuacje, w której dzieciak jest autentycznie rudy i notorycznie słyszy te teksty o rudym jako coś złego, niewłaściwego, gorszego, godnego pogardy. Dlaczego? Bo tak. W XXI wieku kurła, w mediach elektronicznych, a nie na analfabetycznej wsi Taplary w XIX wieku. Jestem ciekaw, czy do tych idiotów to dociera. Statystycznie ileś
a nawet jezeli by byl TO CO niby chcieli tym uzyskac? że rudy = zły? czy że co, bo nie rozumiem
@justnan: No dokładnie to, rudy zły, fałszywy, sprzedawczyk etc. To jest takie prymitywne demonizowanie które świetnie trafia do niewykształconych starych mas więc walą w to jak w bęben mimo że chłop ma ledwo ciemny blond xD Jakby był leworęczny to też by go wyzywali od mańkuta, szmai itd.
@NadwornyPanicz: Rudy niemiecki łeb, tymczasem im nie przeszkadza że ich idol z za oceanu faktycznie jest w 50% Niemcem a na dodatek jest cały pomarańczowy.
@NadwornyPanicz: Nikogo nie musieli przekonywać. Kwaśniewski tak się wyrażał o nim. Kaczyński woli określenie ryży. Tusk ma włosy wpadające w rudawy kolor. Jasny brąz.
@NadwornyPanicz: mnie rozwala, że udało im się wkręcić prymitywom, że znajomość języków obcych jest czymś z czego można się śmiać, vide Bążur. Majstersztyk.
@NadwornyPanicz: a nawet jezeli by byl TO CO niby chcieli tym uzyskac? że rudy = zły? czy że co, bo nie rozumiem
@justnan: No dokładnie to, rudy zły, fałszywy, sprzedawczyk etc. To jest takie prymitywne demonizowanie które świetnie trafia do niewykształconych starych mas więc walą w to jak w bęben mimo że chłop ma ledwo ciemny blond xD Jakby był leworęczny to też by go wyzywali od mańkuta, szmai itd.
@NadwornyPanicz: to jeszcze nic. Przekonali społeczeństwo, że jest Niemcem mimo że wszelkie papiery temu przeczą.
źródło: images
PobierzKolekcja pisokonfederackich spinów
- ma rude włosy
- zna języki
-
Kwaśniewski tak się wyrażał o nim.
Kaczyński woli określenie ryży.
Tusk ma włosy wpadające w rudawy kolor. Jasny brąz.
Tuska określano tak już w 2002, więc zejdź
źródło: image
Pobierz