Wpis z mikrobloga

byłem dziś z matką u dwóch lekarzy i łącznie opóźnienie dziś wyniosło ponad 3 godziny jest wspaniale
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: tylko 3 godziny? moze jeszcze miales podaną godzine na ktorą masz przyjsc a nie czekac od rana do niewiadomo ktorej az cie wpuszcza na wizyte? smiechu warte
  • Odpowiedz
@vieniasn: Panie, za dużo chytrości na zdrowie - to trzeba pojechać dzień wcześniej, przekimać w hostelu i świeżo o 4 rano iść pod gabinet. A nie tak od razu.
  • Odpowiedz
@cielak44: to akurat niemiecka reklama była. Podłożono polski dubbing (xD) i zmieniono opakowanie proszku w takim starym programie do obróbki video
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kotouak - @cielak44: to akurat niemiecka reklama była. Podłożono polski dubbing (xD) ...
  • Odpowiedz
@siemawpadajdomejkuchni kiedyś przez korki spóźniłem sie 5min na prywatną wizytę w jakiejś komercyjnej przychodni i na wejście dostałem pretensje w recepcji że w prywatnych placówkach nie można sie spóźniać na wizytę. Powiedziałem tylko że to z przyzwyczajania bo zawsze jest jakieś opóźnienie. Spojrzała na mnie z pod byka, a w sumie i tak czekałem jeszcze z 10min zeby poprzedni pacjent wyszedł xDD
  • Odpowiedz