Aktywne Wpisy

Winden +69
#ksiazki
Czytanie SF zacząłem od Zajdla i Lema, ale to arcydzieło Simmonsa jest poziom wyżej jednak przy całej sympatii do twórczości polskich pisarzy.
Czytanie SF zacząłem od Zajdla i Lema, ale to arcydzieło Simmonsa jest poziom wyżej jednak przy całej sympatii do twórczości polskich pisarzy.
źródło: 1000018731
Pobierz
ossprime +38

Od trzech tygodni mieszkam wraz z różową w wynajętym mieszkaniu i od tygodnia zaczynają dziać się dziwne rzeczy. Pierwszą taką rzeczą o której mi później różowa powiedziała było zobaczenie przez nią cienia który wchodzi do drugiego pokoju gdy wróciła z pracy. Naszym pierwszym wspólnym przeżyciem czegoś dziwnego było w nocy kiedy usłyszeliśmy jak coś mocno huknęło w kuchni, gdy tam poszliśmy okazało się że nic nie wskazuje na to aby cokolwiek spadło itp. Poważna akcja zaczęła się wczoraj gdy była w mieszkaniu moja siora i szwagier. Gdy strzygła mnie siostra w korytarzu usłyszeliśmy jak coś spadło w łazience - okazało się że to suszarka do włosów spadła z haczyka na ścianie (haczyk pod kątem 45 stopni i oczko na suszarce) moja różowa zawiesiła jeszcze raz i po dziesięciu minutach znowu spadła. Tym razem ja ją zawiesiłem i dodaliśmy gumke recepturkę na haczyk aby mieć pewność że nie zsunie się. Dziś rano okazuje się że i haczyk i suszarka leża na ziemi zerwane. To była dla mnie mocnego sceptyka bardzo dziwne, zwłaszcza kiedy pomyśle o tamtych przeżyciach. Co do wczorajszego wieczoru mogę jeszcze dodać to że w mieszkaniu a głównie w łazience się bardzo oziębiło, było czuć chłód pomimo tego że różowa brała w niej gorący prysznic a ja zaraz po niej. Dziś otrzymuje od niej wiadomość że widziała poświatę na bukiecie kwiatów ode mnie który stoi na komodzie i chichot z drugiego pokoju bądź korytarza.
Generalnie jestem dosyć zaniepokojony, mimo tego że jestem sceptykiem a jeszcze wczoraj nazwałbym się ateistą.
Jak to wyjaśnić wszystko? Nasze zwidy (moje, różowej, siostry i szwagra)? Nasza nadinterpretacja? A może trzeba do choroszczy na badania się udać?
źródło: image
PobierzRób tag i wołaj. I kamerę przy samym haczyku z gumką
.pamiętam jak czytałem właśnie na ten temat, ktoś przygotował maść robił znak krzyża tą maścią na każdej ścianie a jak na jego oczach ta maść dosłownie weszła w ścianie wiedział że musi prosić o pomoc. Ale puszczczał z
https://www.youtube.com/watch?v=DQ5lpERJQ3o
Oraz przetłumaczone z angielskiego słowa
@Wasior123: Każde zjawisko, o którym wspomniałeś, da się logicznie wytłumaczyć. To jest stare mieszkanie - w takich mieszkaniach często dźwięk zupełnie inaczej się niesie, jest spora szansa, że wiele odgłosów, które słyszycie (upadające rzeczy, śmiech, itp) pochodzą od sąsiadów. Ten cień czy poświaty też mnie nie zaskakują, tak często zachowuje się mózg,
Tutaj masz wywiad z rzecznikiem prasowym kościoła szatana któremu podczas rytuału przyzwania demona objawił się Nasz Pan Jezus Chrystus.
https://youtu.be/3g81MbTEw_Q
Tutaj jak striptizerka podczas tatuowania sobie pośladków miała wizje piekła a później również objawił się jej Jezus
https://youtu.be/UOK7Pfnd8Ow