Aktywne Wpisy

MagicznyMariusz +274
źródło: 1000017298
Pobierz
chodźcie se zjemy cukierkuw to bendzie fajen piontek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
czemstujcie sie
czemstujcie sie
źródło: images (80)
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000017298
Pobierz
źródło: images (80)
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#odszkodowanie #szkoda #bmw #stluczka #ubezpieczenia
źródło: 1000012656
Pobierz@Math3o: ale to nic nowego w branży
Pierwszy kosztorys jest z czapy. Zawsze. Post byłby czymś nowym gdyby nie był. Po to bo wielu ludzi się nie odwołuje. Często gęsto nie wystarcza nawet na 1/3 kosztów.
Tu spokojnie jak @goferek pisał pięciocyfrowa suma. Elementy blacharskie aso, powłoka, reflektory, liczone są jak złoto.
@Math3o: czyli wycena totalnie z p---y jak proponują zamiennik kiedy jesteś stroną poszkodowaną.
Ja po swojej próbie naprawy (kupiłem maskę za 3k, okazało się, że nadkola są pofalowane czego na pogiętej masce nie dało sie zauważyć xD, prostowałem zderzak dwa dni, a i tak po założeniu zachodził na maskę xD) bym się nie p-------ł z tym nigdy w życiu
Jakaś kobieta nie zatrzymała się na stopie i wjechała w bok jego Audi. Uszkodzone drzwi, błotnik, zderzak
Oddał do ASO. Wycena 86k PLN. Ubezpieczyciel robił problemy, nie chciał zaakceptować itp. W efekcie odebrał naprawione auto dopiero po kilku miesiącach. Efekt: koszt ASO 98k PLN oraz 57k PLN za auto zastępcze przez
@Bejro lampę policzyli jakiś zamiennik za 1,1k (nie taka jak powinna być), ogólnie po numerach lampy to zamiennik z hella kosztuje 3,6k więc niezłe przycięcie w uja.... A oryginał 8k
@Wygryw_z_wyboru nie mam AC, mam dobre zaplecze ludzi którzy mi to ogarną w bardzo dobrych cenach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen takie kanciate i wystające za
nie wiem ile sie spodziewales w kalkulacji naprawy? 1/3 wartości auta?