Wpis z mikrobloga

nie ma jeszcze 10

@Czypsy: Myślałem że napiszesz, że już nic nie czuć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Lubię tego Bentleya, ale parametry na mnie miał słabiutkie. U mnie Nishane Kredo
  • Odpowiedz
@khetar: I jak oceniasz parametry? Ja wczoraj zpodałem drugiego globala, poszło 6 psików albo i 8. Trwałość jak najbardziej ok bo czuć po całym dniu i nawet z rana po kąpieli. Jedne do czego bym się przyczepił to projekcja, nie jest to taki killer jak mówią.
  • Odpowiedz
@andre3000: 6-8x psików Oud Maracuja?? Chyba bym się nie odważył... Ostatnio dałem 2x i dziś też 2x. Chociaż przy tym drugim strzale to tak do połowy nacisnąłem atomizer, to poszło z pół chmurki. Żona w aucie nie mogła wytrzymać xD sam spokojnie się wyczuwam od 6:00 rano. Otoczenie myślę, że też ( ͡ ͜ʖ ͡) nawet przy tych 2x strzałach było czuć do późnego wieczora.
  • Odpowiedz
@khetar: ogółem ostatnio zaczął mi się bardziej podobać, wcześniej głównie go miałem dlatego, że miałem Absolutely kiedyś i kobita ma sentyment xD Ale ten Parfum muszę przyznać że dobrze im wyszedł - mocny jak stare Absolutely i nic mi w nim nie przeszkadza (w SWYA ten rum mnie zaczął dusić z biegiem czasu)
  • Odpowiedz
@Czypsy: V&R Spicebomb Infrared EdT vel Vaporub ;)

3 kobitki powiedziały, że zajebiście męsko pachnę

Mnie się pytały czy nie jestem przypadkiem przeziębiony, bo się tak Vaporubem wysmarowałem
  • Odpowiedz
nie ma jeszcze 10 a już 3 kobitki powiedziały, że zajebiście męsko pachnę

@Czypsy: i przypadkiem akurat masz go na sprzedaż? ( ͡º ͜ʖ͡º)
U mnie Ralph Lauren Polo Red Extreme. Co prawda żadne obce kobitki nie powiedziały że ładnie pachnę ale to nie szkodzi, bo co najmniej moja różowa mi to dziś powie gdyż ta perfuma powoduje że jej miękną nogi xD
  • Odpowiedz