@vulfpeck: Czego się spodziewałeś po prawackich Mariuszach IQ80? Prawaki to zagubieni chłopcy w za krótkich spodenkach i pod maską "męskiej siły" tak naprawdę chcą, żeby jakiś dyktator wziął ich za mordę i zdjął z nich ciężar myślenia. Jak inaczej wytłumaczysz, że każdy życiowy niedojda, bez żadnych osiągnięć, zawsze jest murem za PiS/Konfą? Ich jedyne ambicje to przepierdzieć całe życie w fabryce smrodu, wieczorem zasnąć przed telewizorem po 5 piwach, a
@vulfpeck: ogolnie sondaż pokazuje ze Polacy chcą SAFE. Bo co oznacza "raczej tak, raczej nie, nie wiem"? Wynik pewnie byłby zupełnie inny jakby zmienić możliwość odpowiedzi na TAK/NIE. W debacie gozdyry w ankiecie wśród widzów wynik był ponad 60% na tak
@vulfpeck: wysoki odsetek "Raczej nie" u konfy pokazuje że kuce nawet nie wiedzą do konca dlaczego, ale tak mowi bosak i mentzen, wiec oni też są troche na nie ( ͡°͜ʖ͡°) z kolei wyborcy pisu podobnie - też nie wiedzą dlaczego - ale ciagle slysza w republice "ze niemce zabioro" "Tusk ukradnie" więc są zdecydowanie na nie ¯\(ツ)/¯
@Placi: Ciekawe czy jeżeli Nawrocki by podpisał SAFE to ich przekona, tak są w niego zapatrzeni i według nich podobno tak dobrze tłumaczy podpisy i weta
@true-true: po co zadajesz to pytanie? można bez problemu znaleźć odpowiedź, zalety znacznie przeważają. Ale wystarczy spojrzeć na twoje historie twoich wypowiedzi żeby wiedzieć jaki jest cel ( ͡°͜ʖ͡°)
@MatemXVI nie przekona, stał się niewolnikiem własnych wyborców mariuszkow
@Placi: nie wiem w co tam trafiłeś, ale o to akurat nie mam ochoty pytać. Dalej nie wniosłeś żadnych konkretów, także bardzo dziękuję za Twoje bezużyteczne odpowiedzi.
@Placi: A co mnie obchodzi co pisze jakaś redakcja, która napisze wszystko za co się jej zapłaci? Tutaj użytkownika pytam, żeby wiedzieć czy opłacony, czy może ma jednak jakieś swoje zdanie. Czy po 4 miesiącach nie zorientowałeś się jeszcze, że spora część tutejszych użytkowników jest zawodowa?
@true-true: czyli jak ktoś napisze "ugabuga Safe złe, Niemce chco wykupić polskie" to uznasz że to ciekawy punkt widzenia, warty uwagi, nowatorskie podejście, a jak "Safe poprawi możliwości obronne Polski" to jest opłacony i klepie to co w TVN? ( ͡°͜ʖ͡°)
@true-true: ok, to prosze: Safe to najniżej oprocentowane źródło środków na obronność dostępnych w miarę szybko. Środki mogą być przeznaczone na rozwój produkcji w PL. Wypłaty mogą zostać wstrzymane w przypadku łamania praworządności itp. co jest dodatkowa zaletą, bo jest batem nad rządzącymi, dodatkowo karencja w splacie. gdzie wady?
Nie mam nic do prawaków, nawet grama szacunku.
źródło: 17124
Pobierzz kolei wyborcy pisu podobnie - też nie wiedzą dlaczego - ale ciagle slysza w republice "ze niemce zabioro" "Tusk ukradnie" więc są zdecydowanie na nie ¯\(ツ)/¯
@MatemXVI nie przekona, stał się niewolnikiem własnych wyborców mariuszkow
źródło: Zrzut ekranu z 2026-02-25 13-13-23
PobierzZresztą to tylko 400zł rocznie na głowę pracującego Polaka, kto by się tym przejmował¯\(ツ)/¯
Nie moja wina że przerasta cię proste zdanie ¯\(ツ)/¯
Czy korzystanie z wyszukiwarki/chatu gpt również przerasta intelektualnie braunistow?