Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lexi20: W zasadzie oprawie 20 lat jest ciągłe jechanie po pisie i jego wyborcach we wszystkich mediach, które docierają do większości, zwłaszcza młodych. Od mocherowych beretów, po akcje zabierz babci dowód, dzielenia Polski na A i B, wyzywania ludzi którzy nie głosują na jedną słuszną partię (PO). Od lat wykop, twitter, że o reddicie nie wspomne z------y po dach tuskobotami. Pis jest żałosny i powinien już dawno nie istnieć, ale
  • Odpowiedz
@czmaja: Właśnie o tym pisałem, już jak widzę przyporządkowałeś mnie do pisu i oblężonej twierdzy? ciekawe, bo nie lubię pisu, ich poglądy są całkowicie przeciwwstawne do moich i nigdy w życiu na nich nie głosowałem i z pewnością nie będę. Dla Was każdy kto się z wami nie zgadza w 100% jest pisowcem i trzeba go obrażać
  • Odpowiedz
Większość ma niestety pamięć złotej rybki i nie pamięta jakie chore rzeczy się działy w tvp

@Lexi20: ja mam fajne rozwiazanie: wchodze na tvp.info na webarchiwe w losowy dzien rzadzenia pisowcow: tusk, niemcy, merkel, berlin xD wszystko negatywnie, szczujnia
  • Odpowiedz
Tusk w #tvpis był codziennie mieszany z błotem. Większość wiadomości wieczornych była poświęcona atakowi na niego, co chwilę były przerywniki z fur dojczland i jego zdjęciem z putinem. Każdy pasek o nim był negatywny, każdy komentarz był negatywny

@Lexi20: piszesz w czasie przeszłym, a dziś masz to samo w republice. i to na sterydach
  • Odpowiedz
@Lexi20: Tusk na filmie nie mówi bezpośrednio do pisowców, tylko do ludzi, którzy protestowali przeciwko SAFE, więc ludzie mają prawo być oburzeni. Premier Polski tak się zwraca do protestujących obywateli? To jakaś kpina.
  • Odpowiedz
@stannis: A może wyjdźcie w końcu ze swojej bańki? Pisowcem do tej pory mnie jeszcze nikt nie nazywał... a zrobiłeś dokładnie to co napisałem: jak skomentowałem, że lecicie poziomem niżej niż pis to znaczy że jestem pisowcem XD
Jeszcze przy chyba najlepszej rzeczy jaka zdarzyła się za rządów PO. W zasadzie PIS sam się przy tym pogrąża, a PO i Wy zamiast lecieć na fali i pomóc im się pogrążyć
  • Odpowiedz
że lecicie poziomem niżej niż pis to znaczy że jestem pisowcem XD

@Wyemancypowanykalafiorek: trzeba być pisowcem albo kompletnym idiotą żeby pisać, że cokolwiek co robi obecna władza lub jej zwolennicy to poziom niżej niż pis, wybór pozostawiam tobie xD
  • Odpowiedz
@Wyemancypowanykalafiorek: albo zakutym łbem, pis i ich zwolennicy od dekad wyzywają od zdrajców, rudych, volksdojczów, ostatnio bąkiewicz zaczął mówić o wypalaniu ludzi napalmem xD a ty pisowska miernoto masz czelność pisać, że tusk mówiący do pisowców per 'zakuty łeb' to poziom niżej? xD

Lecz się zakuty, pisowski łbie. A trzaskowski przegrał pomimo tego, że był miły dla wszystkich, a powinien jechać po pisowskich zdrajcach i nie gryźć się w język,
  • Odpowiedz