Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki i Mirabelki,
chciałbym ostrzec was przed @prezinho

Zaoferował on miejsce w rodzince YT Premium. Co jakiś czas utrata konta, propozycje opłacenia wielu miesięcy w przód, ostatecznie brak kontaktu.

@prezinho, upraszam się o oddanie pieniędzy

Niestety wpis https://wykop.pl/wpis/83241655/wpis przeczytałem za późno, ale oby kolejne osoby się nie nabrały.

#youtubefamily #youtubepremium #oszukujo

cc: @JacksonDaniels @rootuss @pw1 @ssjfrytek
@ssjfrytek +175
Cześć Mirki i Mirabelki,
chciałbym was przestrzec przed użyszkodnikiem @prezinho Szukałem miejsca w #youtubefamily i zaoferował mi miejsce w rodzince. 120 zł za rok. Na początku wszystko było ok. Potem co tydzień, dwa wyrzucał mnie z grupy rodzinnej i musiałem dopraszać się ponownego dodania. Kontakt
hipodrom - Cześć Mirki i Mirabelki,
chciałbym ostrzec was przed @prezinho

Zaoferował...

źródło: image

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hipodrom: jak masz iPhone lub ktoś w domu to otwórz konto w App Store przy użyciu VPN na Indie doładuj je giftcardami z amazona i ustaw żeby pobierało opłaty z salda App Store. U mnie działa bez problemu już kilka miesięcy. Wychodzi niecałe 8 zł miesięcznie.
ssjfrytek - @hipodrom: jak masz iPhone lub ktoś w domu to otwórz konto w App Store pr...

źródło: IMG_5360

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@ssjfrytek: ah tylko jak mam wykupionego iclouda (i inne rzeczy) w złotówkach to mam trochę zamotę, bo muszę się raz w miesiącu przepiąć na indie na jeden dzień, żeby mi pobrało? czy ty cały czas siedzisz na indiach w app store?
  • Odpowiedz
@hipodrom: robisz oddzielne konto na indie app store i po prostu się przelogowujesz. tam dodajesz gift carda i łączysz z yt, apple tv też wychodzi śmiesznie tanio chyba 5 zł. powinno samo pobrać chociaż mi po pierwszym miesiącu nie pobrało i musiałem się faktycznie przelogować na tamte indyjskie konto i potwierdzić ręcznie, ale to zajmuje dosłownie minute. ten link do amazona co dałeś jest git
  • Odpowiedz