Wpis z mikrobloga

Wykop zamienił sie w strone dla tuskobotow. Każdy wpis wiąże sie z wjazdem na PIS niezależnie tego o czym jest.
Wybiórczo nagonki, kazda w innym okresie czasu.
Przez kilka tygodni nie bylo nic o lekarzach. Nagle cala strona na wykopie jest tylko o lekarzach.
Dziwnie nakłada to się z planowanym zamykaniem oddziałów w zamian za ryczałt xd
Ale oczywiście nikt o tym nie pisze bo winni są lekarze.

Wy małe wykopowe ludziki xd nic mnie bardziej nie śmieszy niż to że ja jeszcze więcej zarobię a wy jeszcze dłużej będziecie czekali w kolejkach xd

Polacy to glupi naród.

#polska #wykop #lekarze #lekarz #szpital #medycyna #polityka
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DoktorMorela: Ty widzisz jedno ja widzę drugie, kto ma rację? Gdzie jest sens tego poróżnienia pomiędzy ludźmi, słabe podzielone społeczeństwo to idealna dla wroga sytuacja, myślę że część ludzi życzyła by sobie kompromisu ale jest on nieosiągalny przez fanatyków danych poglądów politycznych, nie zależnie jakich, te podłe jednostki że słabymi fharakterami- fanatycy mają bardzo słabą psychikę i muszą wypełniać pustkę jednoznacznymi treściami.
  • Odpowiedz
Wykop zamienił sie w strone dla tuskobotow

@DoktorMorela: poczekaj na wybory xd jak byly prezydenckie, to na zajechanym wykopie, na ktorym ciezko znalezc wpis ze 100 plusami a co mowic o komentarzach, nagle protrzaskowskie komentarze mialy po 2000 plusow xd nawet nie wpisy, same komentarze

juz niedlugo obudza sie te wszystkie bierne konta xd
  • Odpowiedz
@DoktorMorela: No nie wiem, może ludziom nie podoba się gdy oni tyrają za 4000zł i jest im zabierane w podatkach by lekarz mógł zarabiać 100 000zł. Nie wiem czy istnieje inny taki kraj gdzie tyle zarabiają w porównaniu do innych zawodów i jeszcze są oburzeni, że ktoś o tym mówi xD

A że mirko to trollownia PO to nic nowego, ja czytam pierwsze 2 słowa wpisu i scrolluje dalej, staram
  • Odpowiedz