Wpis z mikrobloga

brak pytań ponownie ode mnie,
PastramiSummer - znana mini sieć w tamtej okolicy, dużo nagród wygrywali na tle kraju
ale nie, każdy mieszkaniec miał to w dupie ale już godzinę po filmie youtubera XYZ każdy biegnie niczym jakby był nalot do bunkra - bo youtuberowi smakowało!
wychodzi na to że nie ma co się latami starać, brać udziału w eventach i mieć wyróżnienia na przeróżnych plebiscytach w Polsce i Europie, pracować nad rozwojem własnej marki bo najważniejszy jest luźny odcinek z serii ferii z ksiapulem - gdzie on sam mówi "oceniam JAK MI smakuje"

równie dobrze mogli by nie mieć tego smokera i robić wszystko w piekarniku bo ludzie nie mają własnej wiedzy i ochoty spróbowania...
na odcinku nawet książulo mówi - nie jestem fanem pastrami...

#ksiazulo #leszno #jedzenie #polskiyoutube #fastfood #pastrami
eSUBA94 - brak pytań ponownie ode mnie,
PastramiSummer - znana mini sieć w tamtej oko...

źródło: image

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@eSUBA94 zesrańsko o to, że ludzie chodzą tam gdzie ktoś im poleci odcinek 2137. stare, znałem

@siadaj_Kulson: zesrańsko że latami się starasz i ludzie mają to w dupie a po zobaczeniu luźnego odcinka na którym sprawdza jak mu smakuje i mówi że nie jest jakoś fanem pastrami nagle klienci widzowie biegną tam jakby się paliło, mimo że przez 2 lata nawet nie wpadli na pomysł aby tam kiedyś wpaść
  • Odpowiedz
  • 0
@let_it_be: wiesz mnie rozbroiła sama reakcja czasowa dlatego się tak w-------m w poście
myślałem sobie - a wejdę na mapy google może lekko inny ruch, może jutro wejde albo w piątek/weekend

a tu co? wtorek wieczór - w mniej niż godzinę od dodania filmu ARMIA JUŻ BYŁA W LOKALU...

tak mnie zastanawia i nurtuje coraz częściej, fajnie jakby książulo kiedyś zrobił eksperyment i zachwalał syf, na filmie było by widać że zepsute, suche,
  • Odpowiedz
po co się starać,

@eSUBA94: a skąd info, że się starali, że były reklamy i informacja w Internecie. Może nie było. Reklama dźwignią handlu, poucz się to może kiedyś zrozumiesz.
  • Odpowiedz
wychodzi na to że nie ma co się latami starać, brać udziału w eventach i mieć wyróżnienia na przeróżnych plebiscytach w Polsce i Europie, pracować nad rozwojem własnej marki bo najważniejszy jest luźny odcinek z serii ferii z ksiapulem - gdzie on sam mówi "oceniam JAK MI smakuje"

@eSUBA94: ktoś tu nie kuma jak następuje efekt kuli

1. latami dbasz o swoją knapję
2. goście piszą do książula aby tu przyjechał (bo sam
  • Odpowiedz