Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +62
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +233
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

PastramiSummer - znana mini sieć w tamtej okolicy, dużo nagród wygrywali na tle kraju
ale nie, każdy mieszkaniec miał to w dupie ale już godzinę po filmie youtubera XYZ każdy biegnie niczym jakby był nalot do bunkra - bo youtuberowi smakowało!
wychodzi na to że nie ma co się latami starać, brać udziału w eventach i mieć wyróżnienia na przeróżnych plebiscytach w Polsce i Europie, pracować nad rozwojem własnej marki bo najważniejszy jest luźny odcinek z serii ferii z ksiapulem - gdzie on sam mówi "oceniam JAK MI smakuje"
równie dobrze mogli by nie mieć tego smokera i robić wszystko w piekarniku bo ludzie nie mają własnej wiedzy i ochoty spróbowania...
na odcinku nawet książulo mówi - nie jestem fanem pastrami...
#ksiazulo #leszno #jedzenie #polskiyoutube #fastfood #pastrami
źródło: image
PobierzA potem
@siadaj_Kulson: zesrańsko że latami się starasz i ludzie mają to w dupie a po zobaczeniu luźnego odcinka na którym sprawdza jak mu smakuje i mówi że nie jest jakoś fanem pastrami nagle klienci widzowie biegną tam jakby się paliło, mimo że przez 2 lata nawet nie wpadli na pomysł aby tam kiedyś wpaść
myślałem sobie - a wejdę na mapy google może lekko inny ruch, może jutro wejde albo w piątek/weekend
a tu co? wtorek wieczór - w mniej niż godzinę od dodania filmu ARMIA JUŻ BYŁA W LOKALU...
tak mnie zastanawia i nurtuje coraz częściej, fajnie jakby książulo kiedyś zrobił eksperyment i zachwalał syf, na filmie było by widać że zepsute, suche,
@eSUBA94: a skąd info, że się starali, że były reklamy i informacja w Internecie. Może nie było. Reklama dźwignią handlu, poucz się to może kiedyś zrozumiesz.
@eSUBA94: ktoś tu nie kuma jak następuje efekt kuli
1. latami dbasz o swoją knapję
2. goście piszą do książula aby tu przyjechał (bo sam