Aktywne Wpisy

lubie-sernik +469
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lord-nihilus +161
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
o 21:00 zamykają lokal już i szturm!!!
źródło: image
PobierzByło smaczne. Czy jakieś wybitne? Nie powiedziałbym, ale ja się na jedzeniu nie znam ¯\(ツ)/¯
@Ogau No właśnie dla mnie te 5 czy 6 razy jak bylem to za każdym razem było coraz gorzej. Znajomi potem jak się umawialiśmy i przyjeżdżali z poza Wrocławia to wlaśnie też najarani, że to ma być takie super,
@Darth_Gohan: na 5 minut jest większy ruch, potem zostanie ten kto ma zostać
miłość do tendura trwała rok, potem ludzie już srają na tendury, piripiri i inne przybytki
dla mnie tendur wyróżniał się tylko ciastem jak go jadłem, reszta? zwykła spoko wołoina ale z 33% szansą na ciągnące się żylaste mięso w zależności kiedy przyjdziesz
@Riolet: Na 100%
Serio myślałeś że to co oni gadają na tym Ksiazulo, że coś jest dobre/niedobre to naprawdę tak jest?
@kyloe: nie brał kasy bo nie musiał
ale dosłownie ludzie okupowali tendury, wyczekiwali kolejnych
tendur miał swoje 5 minut dzięki piecowi do wypiekania ciasta - reszta to cała otoczka i magia, magia kolejek, błogosławienia go w internetach, jadłem go tylko 2 razy na jp2 po pierwszych
@kyloe: Nie no, że typ co ma setki tysięcy z yt miesięcznie dał się przekupić przez "mega" sieciówkę, co niedawno walczyła o utrzymanie, bo im się lokal spalił.
Co ty ćpasz człowieku.
@Darth_Gohan Nie byłem nigdy w Gigi i się nie wybieram