Aktywne Wpisy

wfyokyga +31
Kusi mnie ten barking bread, odbiłem się 2 razy po 1 odcinku i dalej się nie chciało oglądać. Trzeba chyba będzie dać 3 szanse i ostatniom
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz
PepeSmutnyJest +27
Nie ma na świecie nic gorszego niż szlauf z dzieckiem który szuka faceta xD pokochasz jak swoje xD ciebie szmato, nawet matka własna nie kochała, to jak ma cie facet pokochać i jeszcze twojego bękarta xD kazdy facet który ma godność nie będzie wychowywał cudzego bachora. Szanujmy się panowie. #zwiazki #blackpill

Ostatnio byłem na przyjemnej wycieczce w Tychach. Odwiedziłem Jezioro Paprocany i pospacerowałem sobie wkoło, potem na basen (gdzie jest ciepła zewnętrzna woda), a potem zajebiste, podłe wietnamskie jedzenie. Tak sobie myślę, do Tychów mam 30-40 minut. Chciałbym sobie częściej robić takie wycieczki. Niekoniecznie do Tychów, ale w różne inne miejsca. Mieszkam pomiędzy Katowicami, a Krakowem. Ktoś ma do polecenia nieoczywiste rzeczy, gdzie można: połazić, a potem zjeść coś niedrogo, a zadowalająco? Dodatkowym plusem będzie, jeśli będą w pobliżu jakieś baseny z ciepłymi wodami (niekoniecznie termy, ale sam vibe rozumiecie). Dodatkowe plusy za wejście na multisport. Niby do gorącego potoku mam 2h, ale jakoś tam mnie szczególnie nie ciągnie. Chętnie przyjmę wszystkie polecajki. Widziałem też Termy Świętego Jakub w #olawa, ktoś coś na ten temat?
Masz park w Reptach, Sztolnie Czarnego Pstrąga, Kopalnię Srebra + rynek no i co najważniejsze Aquapark.