Wpis z mikrobloga

Qbittorrent z w budowaną wyszukiwarką to obecnie decydowanie najlepszy launcher do gier, filmów, seriali i muzyki jaki powstał. Interfejs jest minimalistyczny, przejrzysty i bez problemu odnajdują się w nim nowi jak i bardziej doświadczeni użytkownicy. Widać, że jak się chce to sie da dystrybuować wszystkie gry na jednej platformie. Wielkie firmy powinny się od nich uczyć

Cała prostota polega na tym że sciągasz z githuba skrypty w pythonie, dodajesz w programie i działa
Polecam dodatkowo postawic jackett i dodac plugin do qbit ktory szuka torrentow wszedzie gdzie sie da zewsząd gdzie to tylko możliwe

Większość użytkowników o tym nie wie, bo żeby to włączyć trzeba kliknąć myszka z pięć razy, oraz zainstalować pythona i ściągnąć pluginy, więc jest to niewątpliwie bardzo, ale to bardzo skomplikowane.... ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#notourmattnotatki #gry #piratujo #qbittorrent
NotourMATT - Qbittorrent z w budowaną wyszukiwarką to obecnie decydowanie najlepszy l...

źródło: 2026-02-24_16-14

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@NotourMATT: wiele musiałem się napocić, żeby to u mnie zadziałało. miałem chyba problem właśnie z pythonem. odradzam w ten sposób pobierać pliki .exe, bo publiki nie są do tego bezpieczne z małymi wyjątkami. czasami nawet w filmach zdarzają się ukryte wirusy, dlatego lepiej zablokować w qbittorrencie niektóre rozszerzenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@zaye93 przecież przed dodaniem torrentu z filmem masz podgląd tego co się tak znajduje i możesz odznaczyć wszystko inne poza plikiem wideo, który cię interesuje
  • Odpowiedz
@Ralphs: ktoś nieuważny mógłby niechcący pobrać fejkowy plik np.mkv.lnk, więc lepiej w razie czego to zablokować. często takie torrenty mają zbotowaną liczbę seedów, więc wyświetlają się na górze. chociaż głównie złapanie się na pułapkę grozi tym, którzy korzystają z narzędzi do automatyzacji typu sonarr.
  • Odpowiedz