Wpis z mikrobloga

kiedyś korzystałem z telewizji #weebtv ale teraz to kpina - 40zł/msc i na 5 metod płatności 4 nie działają a ostatnia z krypto wymaga KYC z d--y i skanów dowodu/twarzy a na końcu i tak nie przechodzi.
jakie są alternatywy? nie znam się w tym temacie, ale kojarzę że jakieś były. oczywiście płatne, ale nie potrzebuję żadnych premium sportowych czy HBO, głównie polskie kanały. natomiast wymagany dostęp z niemiec i w przeglądarce, więc "oficjalne" strony streamingowe odpadają, bo wszystko blokują.
#iptv #telewizja
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GreyMiceDontExist: Weeb.tv to dla mnie fenomen.... Ich strona wygląda dokładnie tak jak 15 lat temu, marna oferta wysoka cena..... i całkiem sporo klientów bo jak się prosty checker odpali to konta można łapać hurtowo...

A jak nie masz dużych wymagań względem sportu i nie potrzebujesz VOD to tv.team będzie rozsądnym wyborem.... szału nie ma ale za 9 zł narzekać też nie można.
  • Odpowiedz
@xBARTEXx przeglądałem i widziałem sporo różnych serwisów, w tym typu premium/sportowe treści których nie potrzebuję no i sporo typu invite-only, stąd pytam o coś prostszego.

@orbitowaniebezcukru16 dzięki, przejrzę. akurat ta niezmienna strona od 15 lat jest na plus, bo to dla starszej osoby która nie ogarnia skomplikowanych interfejsów. jeszcze do niedawna było za 30zł/45dni bez problemów z płatnością i to pasowało, sam z tego nie korzystałem a jedynie opłacałem.
  • Odpowiedz