Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +116
#mecz #mundial2026
Napisałem baita o tej rzekomej fladze polski na jednej z największych grup piłkarskich na Facebooku. Teraz cały Facebook czy tik tok jest zalany tym fejkiem bez żadnego uzasadnienia, a sama flaga nawet nie jest biało czerwona tylko niebiesko czerwona XDDD
To tylko pokazuje, że w internecie absolutnie nikt niczego nie weryfikuje
Napisałem baita o tej rzekomej fladze polski na jednej z największych grup piłkarskich na Facebooku. Teraz cały Facebook czy tik tok jest zalany tym fejkiem bez żadnego uzasadnienia, a sama flaga nawet nie jest biało czerwona tylko niebiesko czerwona XDDD
To tylko pokazuje, że w internecie absolutnie nikt niczego nie weryfikuje
źródło: 7799
Pobierz
wfyokyga +35
Dzień dobry

![100 pogryzień dziennie. Cena ludzkiej nieodpowiedzialności. [DOKUMENT]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/21dfd94dee7249986d62059a650cf2b4d96aafa36b4b32f201519873b9ee43ce,q80.jpg)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Karl_Tofel: Jeśli tak zrobią, to 2 sezon będzie już mocno rozstrzelony względem książki.
Akurat parę wątków i tak będą musieli dodać, żeby zrobić z tego cały sezon.
Też mi się to średnio podoba, wolałbym żeby Makary był bardziej pozytywnie pokazany, jak w opowiadaniu, ale poniekąd rozumiem.
- Umierający (wg informacji na koniec 5. odcinka) Dunk leży pod drzewem, a Lyonel przychodzi na heheszki
- Pomimo diagnozy o gangrenie jamy brzusznej Dunk jakby nigdy nic popyla po błoniach turniejowych lekko tylko kuśtykając
- Zero rozmowy pomiędzy Targaryenami na pogrzebie
- Rozklejający się Valarr. W książce po
Gwin Ashford: Nie mam do ciebie pretensji, że zrujnowałeś moje imieniny.
Dunk: Thanks.
Nie: Thank you for your kindness, m'lady. Czy cokolwiek w tym stylu. Po prostu 'thanks', jak na ulicy w NY.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ossprime: generalnie czuć tę różnicę kilku poziomów w dialogach napisanych przez Martina, a dodanych przez HBO. Myślę, że nawet osoba nieznająca książki łatwo wyłapie które są które.
Dialog Martina to jest np. rozmowa Duncana z Maekarem.
A dialog HBO to jest np. rozmowa Lyonela, gdzie rzuca on jednym "fuck you" za drugim, jakby pochodził z Brooklynu, a nie z
Nie wiem czy to SIslop czy wysryw niedoszłego "pana filmowca".
@waro:
źródło: nie zesraj sie xD
Pobierzźródło: bihutzm2c9y21
PobierzOczywiście gdyby zamiast głupotek fabularnych i nic nie wnoszących scen kasa poszła w starcie 7 v 7, to mogłoby być nawet 9-10/10. Może za kilka lat ejaj da radę tanio zrobić dokrętki.