Wpis z mikrobloga

• 188
@Wypranytyp: różowe mówią, że nieważne kto spłodził, ale kto wychowuje, ale dla nich już ważne jest to, żeby dziecko było ich biologiczne. Dlaczego różowe nie adoptują dzieci tylko chcą rodzić? W skrócie. Hipokryzja i podwójne standardy
  • Odpowiedz
różowe mówią, że nieważne kto spłodził, ale kto wychowuje, ale dla nich już ważne jest to, żeby dziecko było ich biologiczne. Dlaczego różowe nie adoptują dzieci tylko chcą rodzić? W skrócie. Hipokryzja i podwójne standardy

@ja-jesio-ne: matko bosko co za logika. Co innego jak ojciec spieprzył i generalnie jakiś koleś się zwiąże z dzieciatą babką i będzie miał jakiśtam wpływ na wychowanie po czasie, a co innego, jak dzieci podmieniono
  • Odpowiedz
@pasta_alla_carbonara: czyli nie jesteś w stanie powiedzieć jaka to różnica, tego się właśnie spodziewałem.
A co powiesz na testy dna każdego narodzonego dziecka? Wtedy zarówno matka jak i ojciec będą pewni tego, że wydano im prawidłowe dziecko?
  • Odpowiedz
czyli nie jesteś w stanie powiedzieć jaka to różnica, tego się właśnie spodziewałem.

@WhiskeyIHaze: to może czytaj dokładniej, napisalem już wyżej, w moim pierwszym poście, osoba średnio inteligentna powinna widzieć różnicę. A test na rodzicielstwo można zrobić w każdym laboratorium, jak ktoś ma wątpliwości.

w ogole ja p------e, na co ja odpowiadam, dzisas.
  • Odpowiedz
@pasta_alla_carbonara: nie wytlumaczyles. Nie ważne kto urodził ważne kto wychował jest dokładnie tym samym co nie ważne kto spłodził ważne kto wychowa. Co więcej, uważają że tylko prawdziwy facet wychowa nie swoje dziecko. Więc prawdziwa kobieta powinna również wychować nie swoje dziecko.
Ale musisz mieć mocny charakter pantofla xD
  • Odpowiedz