Aktywne Wpisy

Wernest +1402
Nie lubię nikomu zaglądać do portfela, ale przed chwilą w TVP Info opowiadali o rodzinie, która dostała szlachetną paczkę. Otrzymali na wigilię 29 paczek, w tym krzesła, dzięki którym (jak mówi dziennikarz) rodzina mogła zasiąść do świątecznego śniadania.
Tymczasem facet ma za sobą dziesiątki komiksów, z których część jest warta po kilkaset złotych, choćby Aliens vs Predator 30th anniversary. Wiele z nich to jakieś nowe wydania. Czy naprawdę nie można było sprzedać
Tymczasem facet ma za sobą dziesiątki komiksów, z których część jest warta po kilkaset złotych, choćby Aliens vs Predator 30th anniversary. Wiele z nich to jakieś nowe wydania. Czy naprawdę nie można było sprzedać
źródło: paczka
Pobierz
Shatter +99
Czy #policja w tym kraju działa?
Wczoraj moi sąsiedzi z domu obok mieli kilkunastogodzinną imprezę - głośna muzyka, a-----l, darcie gęby. Moja żona nie wytrzymała, zadzwoniła po policję przed 23 - od dwóch lat ścieramy się z nimi o to, żeby dawali ciszej jak się robi późno, ale to są ludzie, którzy uważają się za lepszych od nas i nijak nie reagowali na nasze prośby, rozmowy, sugestie że wystarczy skręcić bass
Wczoraj moi sąsiedzi z domu obok mieli kilkunastogodzinną imprezę - głośna muzyka, a-----l, darcie gęby. Moja żona nie wytrzymała, zadzwoniła po policję przed 23 - od dwóch lat ścieramy się z nimi o to, żeby dawali ciszej jak się robi późno, ale to są ludzie, którzy uważają się za lepszych od nas i nijak nie reagowali na nasze prośby, rozmowy, sugestie że wystarczy skręcić bass
źródło: 1000008251
Pobierz

źródło: 14025
PobierzDo tego w Warszawie otworzyła się przychodnia aborcyjna, co też nie przeszłoby za poprzedniego rządu.
Długo będziecie jeszcze udawali że każde g---o da się wytłumaczyć migrantami? Dzietność na zachodzie jest po prostu wyższa. Bez migrantów czy z nie robi różnicy
@JestemTuByDrwicZLewakow: A może to ty byś k---a tak to zrobił, bo jakbyś nie zauważył, to ty pierwszy wyskoczyłeś z tym argumentem, a nie ja?
Czyli ponad 60% to narodzone dzieci imigrantow.
Okolo 40tys aborcji w 2025r.
okolo 10% to przyjezdni(tendencja utrzymuje sie kolejny rok, mimo, ze za 2025r nie jest jeszcze podane mozemy to przyjac za docelowa).
Czyli Holendrzy(nie onoje rodowitych, bo urzad statystyczny jeszcze nie podaje tak dokladnych danych
Komentarz usunięty przez moderatora
No tak szybko ze aż zapomniałes podać źródła tych rewelacji… mam zgadywać do których danych się odnieść? Reszty nie czytam póki są to tylko niczym nie poparte twoje słowa
https://www.cbs.nl/en-gb/news/2024/31/population-growth-slows-in-first-half-of-2024
Edit.
A tak wgl to jak się zagłębisz w te dane bardziej to zauważysz jak debilne jest twoje twierdzenie bo wynika z nich że zastępowalność pokoleniowa wśród matek pochodzenia holenderskiego była WYŻSZA niż całkowita wartość dla całej ludności Holandii
Co za ironia mieć taki nick i być przy tym k---a tak marnym w tym co tym nickiem się prezentuje xDDDDD