Wpis z mikrobloga

Gdyby to był Batyr to byłoby zesrańsko lewusów na Wykopie, że to pewnie imponuje Mariuszom, prawakom, konfiarzom, szmateckim, onucom itdxDDDDD
  • Odpowiedz
  • 11
@BenAli: nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek wcześniej opozycja tak jawnie lobbowała w interesie obcego państwa i przeciwko interesowi narodowemu, więc nie wiem skąd ten pomysł.
  • Odpowiedz
  • 46
@BenAli: Jak pisowska telewizja Republika (33% własności Jarosław Kaczyński) 24/7/365 przez kilka lat grzeje temat o Tusku że Niemiec, rusek, zdrajca, nazista to jest dobrze?
Jarosław Kaczyński
-"Najgorszy sort Polaków" (11 grudnia 2015 r.)
-"Mordy zdradzieckie" i "kanalie" (18 lipca 2017 r.)
-"Chamska hołota" i "bezwartościowa część społeczeństwa" (w różnych kontekstach, m.in. 2025 r.)
  • Odpowiedz
  • 51
@dobry-informatyg: Najbardziej mi się chcę śmiać z tych którzy mówią że jako premierowi nie przystoi tak mówić.
No ale żuć snusa, albo pajacować jak to robi prezydent już wypada.
  • Odpowiedz
@Wwolt: Masz rację, pomiędzy Tuskiem a pisowcami nie ma większych różnic, zgadzam się. Jedni i drudzy to populiści, którzy skupiają się wyłącznie na praniu mózgów swojej sekcie.
  • Odpowiedz
@Wwolt: nieźle trzeba mieć w bani, żeby obrażać widzów swoich shortow mówiąc do nich per zakute łby xDDDDDD przypomina mi to raperów, którzy w piosenkach obrażają swoich fanów, no bo kto inny słucha ich kawałków? XDDDDDD
  • Odpowiedz