Wpis z mikrobloga

Mircy, ponieważ różowa podpierdzieliła mi gruza za 1k (słownie: jednego patyka) którego kupiłem miesiąc temu (Citroen C3 jak ktoś ciekaw xD), to po głębszym zastanowieniu się stwierdzam że jako że kryzys wieku średniego nadciąga, to pora kupić kolejnego śmiecia. Śmiecia z prawdziwego zdarzenia. Budżet możliwie jak najniższy, a wymagania następujące

- Byleby miał PT i nie zanosiło się że następnego nie przejdzie (dopuszcza się konieczność jakiejś minimalnej rzeźby)
- Najlepiej sedan
- Kolor nie gra w sumie roli
- Rocznik też średnio ma znaczenie
- Fajnie by było jakby mówił "tym wozem jedzie jakiś tępy b-c, odsuńcie się ludzie"
- Bardzo ŹLE komponowałby się z naklejkami w anime/soft hentai
- Budziłby ogólny niesmak i obrazoburczość

Co byście rekomendowali?

#samochody #zawszegratem #animetonieprzegryw
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Renault Thalia.

@NuklearnySzpadel: Nie no, Renualt Thalia to śmietnik jest akurat. Ogólnie oni wypuścili 2 takie same auta z różnym znaczkiem bo jeszcze Dacia taka sama była, to tam z tego co kojarzę nawet ABS był za dopłatą xD
  • Odpowiedz
avantime

@MercedesBenizPolska: Votum separatum. Mi się osobiście podoba, jest jakieś takie nietuzinkowe. A to nie o to tu do końca chodzi, to auto powinno być takie pszenno-buraczane
@NuklearnySzpadel: Pytanie czy nie za grzeczne. Bądź co bądź to w sumie Dacia Logan, bardziej grzybowóz niż cokolwiek innego ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Powoli zaczynam się przesuwać w kierunku e46. Ale w oko wpadła mi jeszcze srabinka
  • Odpowiedz
@Mata_Tatami_W_Palacu_Szoguna: masz błąd w oczekiwaniach bo generalnie bucowatość nie wiąże się z sedanami bo starymi sedanami jeżdżą głównie emeryci
najprędzej a4b5/b6 bo przejęło pałeczkę w byciu podstawowym wsiowozem po tym jak prostaki bez kultury technicznej zajeździli już wszystkie passaty
  • Odpowiedz