Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +18
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

- Byleby miał PT i nie zanosiło się że następnego nie przejdzie (dopuszcza się konieczność jakiejś minimalnej rzeźby)
- Najlepiej sedan
- Kolor nie gra w sumie roli
- Rocznik też średnio ma znaczenie
- Fajnie by było jakby mówił "tym wozem jedzie jakiś tępy b-c, odsuńcie się ludzie"
- Bardzo ŹLE komponowałby się z naklejkami w anime/soft hentai
- Budziłby ogólny niesmak i obrazoburczość
Co byście rekomendowali?
#samochody #zawszegratem #animetonieprzegryw
@Mata_Tatami_W_Palacu_Szoguna: Szukanie takiego pojazdu który ci się najbardziej podoba w jak najlepszym stanie technicznym, tyle.
@NuklearnySzpadel: Niegłupie. Ale czy wystarczająco b-cowate?
@Mata_Tatami_W_Palacu_Szoguna: Co ci się podoba?
@NuklearnySzpadel: Nie no, Renualt Thalia to śmietnik jest akurat. Ogólnie oni wypuścili 2 takie same auta z różnym znaczkiem bo jeszcze Dacia taka sama była, to tam z tego co kojarzę nawet ABS był za dopłatą xD
@Mata_Tatami_W_Palacu_Szoguna: Spoko, szczerze? Moim zdaniem jest to całkiem ładne auto. Wiesz, wszystko zależy przede wszystkim od tego co uważasz za nudne auto, dla mnie nudnym autem z wyglądu jest na przykład bmw e90.
Czyli dokładnie to czego op
@MercedesBenizPolska: Votum separatum. Mi się osobiście podoba, jest jakieś takie nietuzinkowe. A to nie o to tu do końca chodzi, to auto powinno być takie pszenno-buraczane
@NuklearnySzpadel: Pytanie czy nie za grzeczne. Bądź co bądź to w sumie Dacia Logan, bardziej grzybowóz niż cokolwiek innego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Powoli zaczynam się przesuwać w kierunku e46. Ale w oko wpadła mi jeszcze srabinka
najprędzej a4b5/b6 bo przejęło pałeczkę w byciu podstawowym wsiowozem po tym jak prostaki bez kultury technicznej zajeździli już wszystkie passaty